Yardım Global veya endonezya stok ROM'da donmalar ve kapanmama sorunu

e131dda

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ahmet
Cihazım
redmi
Konular
1
Hocam birde en son sürüm olan 12.5.6 endonezya sürümünü dene istersen eğer sorun hala devam ederse çok büyük ihtimalle donanımsal benim tahminimce. Yanlız tekrar 12.5.6 den aşşağı sürüme düşmek isterseniz persist flashlamayı unutmayın cihazı bul depolama alanı hasarlı uyarısı alırsınız.
Hocam bügün dediğiniz versiyonu yükledim ve persist flashlamama rağmen gene aynı sorunlar devam etti. Sorun muhtemelen donanımsal yardımlarınız için hepinize teşekkür ederim iyi forumlar.

smtdndr

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
samuel
Cihazım
poco x3
Konular
21
Hocam bügün dediğiniz versiyonu yükledim ve persist flashlamama rağmen gene aynı sorunlar devam etti. Sorun muhtemelen donanımsal yardımlarınız için hepinize teşekkür ederim iyi forumlar.
Ne demek hocam rica ederim. Bencede donanımsal gibi duruyor.

e131dda

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ahmet
Cihazım
redmi
Konular
1
Ne demek hocam rica ederim. Bencede donanımsal gibi duruyor.
Hocam sinirlenip en son MIUI 11 ve android 9 Endonezya sürümünü attım üstüne persist flashladım ama write protect hatası verdi ve telefonu duvara fırlattım şimdilik sorun yok gibi görünüyor.

smtdndr

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
samuel
Cihazım
poco x3
Konular
21
Hocam sinirlenip en son MIUI 11 ve android 9 Endonezya sürümünü attım üstüne persist flashladım ama write protect hatası verdi ve telefonu duvara fırlattım şimdilik sorun yok gibi görünüyor.
Çözüm duvardamıymış :) bu arada persisti eng rom sonrası kurmanız lazım :) yoksa hata verir zaten :)

e131dda

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ahmet
Cihazım
redmi
Konular
1
Çözüm duvardamıymış :) bu arada persisti eng rom sonrası kurmanız lazım :) yoksa hata verir zaten :)
Eng rom sonrası ve öncesi denedim gene olmamıştı çözüm duvarmış biraz riskli bir yöntem ama.

Üst Alt