Soru Global ve çin sürümü arasındaki fark

Do_me_a_favor

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Yok
Konular
13
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Henüz yok
Telefon Modeli
Mi
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Xiaomi alacağım ama global sürümde Türkçe dil desteği felan bulunuyormuş ve google uygulamaları. Çin sürümünde Türkçe dil desteği yokmu ? Google uygulamalarını kullanırken sorun yaşarmıyım çin sürümünde ?

Yargısızcem

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
Xioami Redmi 6
Konular
26
Xiaomi alacağım ama global sürümde Türkçe dil desteği felan bulunuyormuş ve google uygulamaları. Çin sürümünde Türkçe dil desteği yokmu ? Google uygulamalarını kullanırken sorun yaşarmıyım çin sürümünde ?
Çin romunda Google uygulamaları nın hiçbiri yok.birkaç tane dil seçeneği var İngilizce de dahil fakat geri kalan dil seçenekleri de çince (başka lehçeleri)
İngilizce seçip kurulum yapınca yarısı İngilizce yarısı çince cihaza 20 ye yakın hazır uygulama gelio hiçbirine bakmadım anlayamadım
Mıuı nin uygulamalarının hepsinin tasarımı değişik fakat güzel.global rom da göremediğim artıları şunlar
Mıuı lab
Asistan (siriye çok benziyor)
Bi de anlamadığım sim kartsız internete girmek için bi servis var
Normalde kullanım için gitmez onu söyleyeyim
Ama denemek isterseniz şunu diyebilirim çinliler bizden ayrı distopyada yaşıyor.

Oyla:

Do_me_a_favor

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Yok
Konular
13
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yok denemem :D . alacağım cihaz global olmassada ben romunu yüklerim bootloader açmadan yüklenebiliyormuş rom

Oyla:

Yargısızcem

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
Xioami Redmi 6
Konular
26
Yok hocam bi tek sıkıntısı var o da süre.bazen 3 , 4 , 5 gün ya da 2 ay süre verebiliyor
Sorduğunuz soruya bakacak olursak bootloader kilidini hakkında yeterince bilginiz yok
Rehber - Xiaomi Unlock Tool ile Bootloader Kilidini Açma
Bu sayfadaki konu ya bakınız eğer ki yapmak
isterseniz forumda başka bilgilere de bakınız. Bu ciddi bi konudur başınıza geleceklerden hiç bir mi forum üyesi sorumlu değildir.Anlatılanların hepsi denendikten sonra onaylanıp paylaşılır.
Sağlıcakla kalın MIUI SEVER

Oyla:
Üst Alt