Yardım global sürüm oldugundan telefonda kurulu temayı editlemek

17mart

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
kadir
Cihazım
samsung
Konular
12
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
redmi 8
Telefon Modeli
redmi 8
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
global sürüm oldugundan telefonda kurulu temayı editlemek istiyorum tema nerede kurulu acaba ve hangi program kullanmam gerekli lütfen yardımcı olun

agit77

Tema Ekibi
Yönetici
Tema Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Xiaomi 11 Lite
Meslek
Grafiker
Konular
593
Global romlarda temayı düzenleyip tekrardan kullanamazsınız. Sadece düzenleme yapabilmek için de, İndirmiş olduğunuz tema dosyasını bu uygulama ile dışa aktarma yapabilirsiniz. ya da adresinden (tema adını) tema uygulamasındaki ismini yazıp ve temayı hangi bölgeden indirdiyseniz o bölge adını genellikte hindistan olur. Düzenleme için genellikle pc üzeriden yapılır. Telefon üzerinden mt manager uygulaması ile de yapılır kısmi olarak yazı düzenlemesi vs. Tabiki bunun için cihazın rootlu olması gerekir.

Oyla:

17mart

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
kadir
Cihazım
samsung
Konular
12
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Global romlarda temayı düzenleyip tekrardan kullanamazsınız. Sadece düzenleme yapabilmek için de, İndirmiş olduğunuz tema dosyasını bu uygulama ile dışa aktarma yapabilirsiniz. ya da adresinden (tema adını) tema uygulamasındaki ismini yazıp ve temayı hangi bölgeden indirdiyseniz o bölge adını genellikte hindistan olur. Düzenleme için genellikle pc üzeriden yapılır. Telefon üzerinden mt manager uygulaması ile de yapılır kısmi olarak yazı düzenlemesi vs. Tabiki bunun için cihazın rootlu olması gerekir.
ustad globak sürüm
miui global 12.5.6 kararlı sürüm kararlı root nasıl atacam atarsam temaları editleyebilirmiyim acaba

Oyla:

17mart

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
kadir
Cihazım
samsung
Konular
12
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ustad globak sürüm
miui global 12.5.6 kararlı sürüm kararlı root nasıl atacam atarsam temaları editleyebilirmiyim acaba
güzel bir tema var onu turkçe yapmak istiyorum olay bu

Oyla:

agit77

Tema Ekibi
Yönetici
Tema Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Xiaomi 11 Lite
Meslek
Grafiker
Konular
593
ustad globak sürüm
Cihazınız garanti değilse, forumdan cihazınıza ait konudan bl kilidini açıp, custom rom yükleyip cihaza magisk modül yükleyip istediğiniz temaları kullanabilirsiniz.

Oyla:
Üst Alt