Yardım Global Rootlu Son Sürüm Var Mıdır?

meydan12

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Onur
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
5
Merhabalar,

Şu an havoc os pie'deyim. Global son sürüme (sanırım 10.4.0.0) geçmek istiyorum. Fakat şu an bilgisayarım yok orijinal firmware ile yükleme yapamıyorum root işleminden dolayı. Twrp'den flashlamalı rootlu firmware var mıdır?

Ya da 10.2.0 yani bir öncekinin twrp yedeği var elimde onu yükleyip recovery root gitmeden nasıl güncelleyebilirim?

Son düzenleme:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
adresinden cihazınıza uygun rom dosyasını indirip -normal wipe işlemlerinizi yaparak- kurun. Üzerine magisk ve no verity dosyası flashlayın. Normal şartlarda sorun olmadan global sürüme geçmeniz gerekir ancak orijinal romlara geçişte sorun yaşanma ihtimali diğer custom romlar arasındaki geçişlere oranla daha yüksek. Bu nedenle şu an kullandığınız romda çok ciddi bir problem yaşamıyorsanız geçiş için bilgisayarınıza erişiminizin olduğu bir zamanı tercih etmenizi tavsiye ederim.

Oyla:

meydan12

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Onur
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
adresinden cihazınıza uygun rom dosyasını indirip -normal wipe işlemlerinizi yaparak- kurun. Üzerine magisk ve no verity dosyası flashlayın. Normal şartlarda sorun olmadan global sürüme geçmeniz gerekir ancak orijinal romlara geçişte sorun yaşanma ihtimali diğer custom romlar arasındaki geçişlere oranla daha yüksek. Bu nedenle şu an kullandığınız romda çok ciddi bir problem yaşamıyorsanız geçiş için bilgisayarınıza erişiminizin olduğu bir zamanı tercih etmenizi tavsiye ederim.
Teşekkür ederim ilginiz için

Oyla:
Üst Alt