Yardım Global Rom'da Kamera Düzgün Çalışmıyor (Rn7 Pro)

Snayperska

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi Note P6o
Konular
12
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Xiaomi.Eu Stable 11.0.8
Telefon Modeli
Redmi Note 7 Pro
Bootloader Kilidi
Açık
Arkadaşlar merhaba,
Başlıkta belirttiğim gibi Rn7 pro cihazım var. Cihazımda şuan Xiaomi.Eu Stable 11.0.8 sürümü yüklü. Kamerayı sorunsuz kullanıyorum diyebilirim. Fakat orjinal yani global rom'u yüklediğimde kamera netleme,odaklama artık ne denirse kimi netleme kimi odaklama diyor. Bu olay çalışmıyor buğulu çekiyor fotoğrafları netleme yapmadan. Bu sorunla ilgili bilgisi olan arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum. Sorun sadece hindistan global rom'da böyle. Pixel, xiaomi.eu gibi romlarda sorunsuz çalışıyor kamera.

MarcoPasha

NedenİnsanlıkHepBendeKalıyor,BaşkaKimsesiYokMu?
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
27
Sizinde belirttiğiniz gibi, diğer romlarda aynı sorunu yaşamadığınız için, sorunun kaynağı rom olarak görünüyor. Güncelleme ile düzeltilmesini beklemek gerekecek gibi.

Oyla:

Snayperska

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi Note P6o
Konular
12
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sizinde belirttiğiniz gibi, diğer romlarda aynı sorunu yaşamadığınız için, sorunun kaynağı rom olarak görünüyor. Güncelleme ile düzeltilmesini beklemek gerekecek gibi.

Haklısınız hocam bende öyle düşünmüştüm. Bu yüzden kendimce şöyle bir karar aldım.Miui 12 ve Android 10 gelene kadar custom romlara devamke :)
Değerli yorumunuz için teşekkürler.

Oyla:

MarcoPasha

NedenİnsanlıkHepBendeKalıyor,BaşkaKimsesiYokMu?
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
27
Haklısınız hocam bende öyle düşünmüştüm. Bu yüzden kendimce şöyle bir karar aldım.Miui 12 ve Android 10 gelene kadar custom romlara devamke :)
Değerli yorumunuz için teşekkürler.
Rica ederim Hocam.Umarım MIUI 12 problemsiz sunulur. 11 de yaşanan sıkıntıları yaşatmaz. Hepimiz 12 ile mutlu oluruz. O zamana kadar yaşasın Customlar. :)

Oyla:
Üst Alt