Yardım Global roma magisk sorunu

midnight

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Talha
Cihazım
K20 Pro
Konular
51
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global Kararlı 11.0.1.0
Telefon Modeli
K20 Pro
Bootloader Kilidi
Açık
K20 Pro cihazıma(Global Stabil 11.0.1.0) orange fox ile magiskin hangi sürümünü kurduysam olmadı. 20.3,20.1,19.3 vs vs. çoğunu denedim her seferinde cihaz açılırken orangefoxa geri atıyor ve magiski silmeden cihaz açılmıyor. Global romda magisk kullanabilen birileri var mı? Varsa bu konuda bana yardımcı olursa sevinirim.

Nurullah6547

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
NURULLAH
Cihazım
Redmi k20 pro
Konular
6
K20 Pro cihazıma(Global Stabil 11.0.1.0) orange fox ile magiskin hangi sürümünü kurduysam olmadı. 20.3,20.1,19.3 vs vs. çoğunu denedim her seferinde cihaz açılırken orangefoxa geri atıyor ve magiski silmeden cihaz açılmıyor. Global romda magisk kullanabilen birileri var mı? Varsa bu konuda bana yardımcı olursa sevinirim.
Ben mirooma gectim bende sorunu çok denedim malesef şuan çözümü yok globalde boşuna denemeyin ben çok denedim miroom iyi bir romdur tavsiye ederim

Oyla:

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
103
Bazen format data yapmadan açılmıyor malesef. Özel recovery sürümleri galiba stock rom da bulunan Dm-Verity şifrelemesiyle sağlıklı çalışamıyorlar. Bazen bende yaşadım bu durumları. Aynı zip dosyasını ilk bir kaç denemede yüklemeyip, sonraki denememde yüklediği de oldu.

Mi 9 cihazımda stock rom ile twrp ve orangefox sürümlerini deneyimledim ve sağlıklı sonuçlar almıştım, ancak vendor klasörüne yazma izni yoktu.

Siz bence cihazınıza uygun sürümler ile tekrar deneyin. Güncel bir TWRP yükleyip ardından Dalvik/Cache temizleyip Recovery moda yeniden başlatın sonra Magisk sürümünü yüklemeyi tekrar deneyin.

Mümkünse işlemleri format data yaptıktan sonra deneyin.

Ayrıca Dm-Verity özelliğini devre dışı bırakmayı araştırın.

Son düzenleme:
Oyla:

midnight

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Talha
Cihazım
K20 Pro
Konular
51
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben mirooma gectim bende sorunu çok denedim malesef şuan çözümü yok globalde boşuna denemeyin ben çok denedim miroom iyi bir romdur tavsiye ederim
Hocam miroom beta mı stabil mi önerirsiniz? Benim önem verdiğim şeyler ekran süresi sağlam olsun,normal kullanımda cihazda ılımalar olmasın birde kamerası iyi olsun.(kameradan kastettiğim şu miroom betada ön kamera sanki biraz kalitesiz gibi geldi)

Oyla:

Nurullah6547

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
NURULLAH
Cihazım
Redmi k20 pro
Konular
6
Hocam miroom beta mı stabil mi önerirsiniz? Benim önem verdiğim şeyler ekran süresi sağlam olsun,normal kullanımda cihazda ılımalar olmasın birde kamerası iyi olsun.(kameradan kastettiğim şu miroom betada ön kamera sanki biraz kalitesiz gibi geldi)
Ben stabil kullanıyorum dün güncelleme geldi yaptım ekran süresi çok da fark etmiyor kamera diğer romlar gibi. değişeceğini de zannetmiyorum çünkü donanımsal bir işlev romla değişmez ilimalar dediğiniz kasılmalar ise çok az bazen olur onu da normal karşılıyorum çünkü one plus 7 var bende o da bazen hafif kasılıyor. Ama oyun performansi one plus tan daha iyi. Rom kur kullan beğenmezseniz eu deneyin

Oyla:

xm4sk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
19