Yardım Global roma geçtim şarj cabuk bitiyor

erdinccinar1

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
erdinç
Cihazım
redmi note 4
Konular
20
Arkadaşlar merhaba global roma geçiş yaptım şarjım çabuk bitmeye başladı ne yapmalıyım

Frohell

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nijat Hamid
Cihazım
Xiaomi Mi 10
Konular
45
Mi 8 Global versiyon kullaniyorum yani fabrika cikisli global rom mevcut.Bataryasi muhtesem gidiyor. oyun+youtube+muzik+fb instagram wp+ download= Batarya 1 gunu cikariyor ve 9 10 saat arasi SoT aliyorum.Onerilerim bunlar:
Dual GPS-i kapat.
NFC-i kapat.
Location-i battery saver yap ve kapat.
Mi proqramlarinda ADS personalizition-u kapat.
Google Settings-e gir orda Usage Data Share var onu kapat.
Mi Cloud-da da aynisi vardi sanirim onu kapat.
Addition settings-e gir User Experience program var onlari kapat.

Son yazdigim 4-5 ayar telefon bostayken veya kullanimdayken data topluyor ve onlari Mi veya Google servislerine gonderiyor. E haliyle telefon tam deep sleep olmuyor ve kullanirken de arka fonda bu islemler oldugu icin batarya tuketimi artiyor.Parlaklik ayarlarini otomatikden cikart kendin yap ortama gore.Ben maksimum 40 45 % parlaklikta kullaniyorum .

Oyla:

erdinccinar1

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
erdinç
Cihazım
redmi note 4
Konular
20
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mi 8 Global versiyon kullaniyorum yani fabrika cikisli global rom mevcut.Bataryasi muhtesem gidiyor. oyun+youtube+muzik+fb instagram wp+ download= Batarya 1 gunu cikariyor ve 9 10 saat arasi SoT aliyorum.Onerilerim bunlar:
Dual GPS-i kapat.
NFC-i kapat.
Location-i battery saver yap ve kapat.
Mi proqramlarinda ADS personalizition-u kapat.
Google Settings-e gir orda Usage Data Share var onu kapat.
Mi Cloud-da da aynisi vardi sanirim onu kapat.
Addition settings-e gir User Experience program var onlari kapat.

Son yazdigim 4-5 ayar telefon bostayken veya kullanimdayken data topluyor ve onlari Mi veya Google servislerine gonderiyor. E haliyle telefon tam deep sleep olmuyor ve kullanirken de arka fonda bu islemler oldugu icin batarya tuketimi artiyor.Parlaklik ayarlarini otomatikden cikart kendin yap ortama gore.Ben maksimum 40 45 % parlaklikta kullaniyorum .

yardımınız için çok teşekkür ederim şimdi dediklerinizi uygulayacağım çok sıkıcı bir durum çünkü sadece whatsapp ve instagram kullanıyorum sürekli elimde olduğu zaman 5 saatte şarjım bitiyor fabrika çıkışlı rom bulabilirmiyiz peki

Oyla:

Frohell

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nijat Hamid
Cihazım
Xiaomi Mi 10
Konular
45
yardımınız için çok teşekkür ederim şimdi dediklerinizi uygulayacağım çok sıkıcı bir durum çünkü sadece whatsapp ve instagram kullanıyorum sürekli elimde olduğu zaman 5 saatte şarjım bitiyor fabrika çıkışlı rom bulabilirmiyiz peki

Fabrika cikisli romun global romdan farki yok.Benim telefondaki rom şu an Mi forumlarinda var burda da paylasildi.Sorun rom ya da telefonda degil.Yaptigimiz ayarlarda.Bu iyi aslinda huawei telefonlarinda 9 10 tane boyle ayar var hepsi arka planda veri topluyo ve gonderiyor bu secenekleri deactive yapinca pile faydasi oluyor/

Oyla:

erdinccinar1

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
erdinç
Cihazım
redmi note 4
Konular
20
Fabrika cikisli romun global romdan farki yok.Benim telefondaki rom şu an Mi forumlarinda var burda da paylasildi.Sorun rom ya da telefonda degil.Yaptigimiz ayarlarda.Bu iyi aslinda huawei telefonlarinda 9 10 tane boyle ayar var hepsi arka planda veri topluyo ve gonderiyor bu secenekleri deactive yapinca pile faydasi oluyor/
anladım hocam dediklerinizi uyguladım fakat hiç bir faydası olmadı

Oyla:

Frohell

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nijat Hamid
Cihazım
Xiaomi Mi 10
Konular
45
anladım hocam dediklerinizi uyguladım fakat hiç bir faydası olmadı

Hocam o zaman global romu yeniden yukle amma temiz kurulum yap sonra dediklerimi uygula.ben Mi 8 kullaniyorum ve 9-10 saat arasi SoT aliyorum batarya da 1 gunu cikariyor ve hardcore kullaniciyim.Sorun rom kaynakli her halda sende

Oyla:

erdinccinar1

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
erdinç
Cihazım
redmi note 4
Konular
20
Hocam o zaman global romu yeniden yukle amma temiz kurulum yap sonra dediklerimi uygula.ben Mi 8 kullaniyorum ve 9-10 saat arasi SoT aliyorum batarya da 1 gunu cikariyor ve hardcore kullaniciyim.Sorun rom kaynakli her halda sende

hocam dediğiniz aklıma geldi yaptim şuan telefonum şarjda dolduktan sonra tekrar test edeceğim bakalım düzelcekmi sizin dediklerinizi tekrardan uygulıcam çin romu varken 1 gün götürüyordu beni aralıksız kullandığımda inşallah düzelir

Oyla:

mavisular

::..Hayat Sınavdır..::
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sehmuz
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Öğretmen
Konular
36
Hardcore derken

Oyla:

Frohell

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nijat Hamid
Cihazım
Xiaomi Mi 10
Konular