Yardım Global Rom Yükleme Sorunu

Alaka

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
veysel
Cihazım
mi 8
Konular
19
Dostlar merhaba öncelikle başta 1231243 olmak üzere bu sayfa yöneticilerine çok teşekkür ederim bir çok konuda çok yardım gördüm.

Şimdi gelelim konumuza telefonumun BL kilidi açıldı bende Forumdaki konulardan bakarak mitool üzerinden fastboot global rom yüklemeye çalıştım ancak aşağıda resimde göreceğiniz hatayı alıyorum. Farklı mitool yükledim klasör ismini değiştim dosyayı masaüstüne taşıdım fastboot globali farklı yerlerden indirdim ne yaptıysam olmadı hep aynı hata. Bu hatayla karşılaşıp halleden yol gösterecek biri varsa çok makbule geçer :)

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

By.TRabZonLu™

[☾★ ] ɑվվılժıՀ
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oflu
Cihazım
iPhone 15 Pro M
Konular
498
Dostlar merhaba öncelikle başta 1231243 olmak üzere bu sayfa yöneticilerine çok teşekkür ederim bir çok konuda çok yardım gördüm.

Şimdi gelelim konumuza telefonumun BL kilidi açıldı bende Forumdaki konulardan bakarak mitool üzerinden fastboot global rom yüklemeye çalıştım ancak aşağıda resimde göreceğiniz hatayı alıyorum. Farklı mitool yükledim klasör ismini değiştim dosyayı masaüstüne taşıdım fastboot globali farklı yerlerden indirdim ne yaptıysam olmadı hep aynı hata. Bu hatayla karşılaşıp halleden yol gösterecek biri varsa çok makbule geçer :)

iki klasörün içinde olduğu için hata veriyor, tek klasörün içinde deneyin, aynı isimde iki klasör var diğerini onun içine kopyalamışsınız.

Oyla:

Alaka

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
veysel
Cihazım
mi 8
Konular
19
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
iki klasörün içinde olduğu için hata veriyor, tek klasörün içinde deneyin, aynı isimde iki klasör var diğerini onun içine kopyalamışsınız.
Dostum direk winrardan çıkar deyince böyle cıkardı. Dediğiniz gibi içinden çıkan klasörü masaüstüne attım oldu çok teseşşkür ederim

Oyla:

By.TRabZonLu™

[☾★ ] ɑվվılժıՀ
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oflu
Cihazım
iPhone 15 Pro M