Soru Global rom mu yoksa Eu rommu

Sandocan

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burak
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
46
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI Global 10.3.3 I Kararlı 10.3.3.0(PFBMIXM)
Telefon Modeli
mi 9se
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba arkadaşlar. Ben 2017 yılından beri Global Beta rom kullanıyorum. İxaomi Global Betayı durdurduğundan beride yaklaşık 1 aydır Global Stabil rom a geçtim. Ama forumda görüyorumki bir çok kişide Eu rom kullanıyor. Ben Eu rom hiç kullanmadım artılarını eksilerini bilmem. Siz hangi rom u önerirsiniz. Global Stabil rom mu yoksa Eu rommu. Ve önerdiğiniz rom u seçmenizin nedenleri neler ?

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Merhaba arkadaşlar. Ben 2017 yılından beri Global Beta rom kullanıyorum. İxaomi Global Betayı durdurduğundan beride yaklaşık 1 aydır Global Stabil rom a geçtim. Ama forumda görüyorumki bir çok kişide Eu rom kullanıyor. Ben Eu rom hiç kullanmadım artılarını eksilerini bilmem. Siz hangi rom u önerirsiniz. Global Stabil rom mu yoksa Eu rommu. Ve önerdiğiniz rom u seçmenizin nedenleri neler ?

Masik rom hocam, global rom da bulunan xiaomi'nin bütün gereksiz yazılımları kaldırılmış ve hiç bir uygulamasında reklam olmayan, stabil ve akıcı bir rom olmasından dolayı masik derim.

Rom - Mi 9SE Masik 6.6 Stable [20/8/2019]

Masik rom ile alakalı soruları linkin son bölümüne yazabilirsiniz...

Oyla:

Sandocan

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burak
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
46
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eu rom yükledim. Stoya arkadaşıma çok teşekkür ederim. Beni zorla Eu rom sahibi yaptı :) Ben twrp yüklüyemem dedim yüklersin dedi. Rom yüklüyemem dedim yüklersin dedi. Hep başkasınımı bulcan yaptırmak için dedi. Bende gaza geldim yaptım. Birde şunu merak ettim güncelleme geldiğinde otomatik gelicekmi her seferinde yüklememi yapıcaz. Ekran resmi attım doğrumu yüklemişim söylerseniz sevinirim.

Ekli dosyalar

• IMG-20190912-WA0000.jpg
    IMG-20190912-WA0000.jpg
    56,9 KB · Görüntüleme: 18
Oyla:

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Eu rom yükledim. Stoya arkadaşıma çok teşekkür ederim. Beni zorla Eu rom sahibi yaptı :) Ben twrp yüklüyemem dedim yüklersin dedi. Rom yüklüyemem dedim yüklersin dedi. Hep başkasınımı bulcan yaptırmak için dedi. Bende gaza geldim yaptım. Birde şunu merak ettim güncelleme geldiğinde otomatik gelicekmi her seferinde yüklememi yapıcaz. Ekran resmi attım doğrumu yüklemişim söylerseniz sevinirim.

Eline,emeğine ve en önemlisi CESARETİNE sağlık clap~~Yes~~

Ekim başı gibi (24 Eylül de MİUİ 11 tanıtımı var) her perşembe akşamı güncelleme geldiğinde telefon üzerinden değil PC üzerinden indirip telefon hafızasına atıp twrp menüsünden direk flashlama yaparak güncelleyebilirsin ama muhakkak (Beta sürüm olduğu için) yedek alarak bu işlemi gerçekleştir...

Tekrardan hayırlı olsun, cesaret edemeyen, işin kolayına kaçan ve armut piş, ağzıma düş diye düşünenlere de örnek olsun bu süreç giggle~~

Son düzenleme:
Oyla:
Üst Alt