Yardım Global rom modem dosyası Xiaomi EU da çalışır mı

ali545452

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ali Berke
Cihazım
Resmi Note 8Pro
Konular
7
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI 13.0.9 SKFIDXM
Telefon Modeli
Redmi Note 10 Pro
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba. Elimde kullandığım yurtdışı Redmi Note 10 Prom var aldığım telefonu aldığım abim telefonu verirken yanında bide otomatik modem dosyası atan bi dosya verdi her güncelleme yaptığımda veya yazılım attığımda onunla modem dosyası atmadan telefon açılmıyor. Ben Xiaomi EU rom kurarsam bu modem dosyası bundada çalışır mı ve ya imei falan gider mi ama global romları attığımda imei gitmiyor modem dosyasını atınca

19sezer

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Sezer
Cihazım
Poco X2
Konular
4
Hocam rom değişiminde IMEI uçmaz diye biliyorum siz yinede twrp üzerinden EFS ve modem yedeğinizi alın sonra rom değiştirin. Alternatif olarak QPST üzerinden QCN yedeğinizi alabilirsiniz.

Oyla:

ali545452

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ali Berke
Cihazım
Resmi Note 8Pro
Konular
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam rom değişiminde IMEI uçmaz diye biliyorum siz yinede twrp üzerinden EFS ve modem yedeğinizi alın sonra rom değiştirin. Alternatif olarak QPST üzerinden QCN yedeğinizi alabilirsiniz.
Modem yedeğim var işte de acaba şimdi xiaomi eu xiaominin kendi romu değil ya acaba dedim sıkıntı olur mu

Oyla:

19sezer

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Sezer
Cihazım
Poco X2
Konular
4
Modem yedeğim var işte de acaba şimdi xiaomi eu xiaominin kendi romu değil ya acaba dedim sıkıntı olur mu
Hocam siz EFS yedeğinizi yine de alın ve bi sıkıntı olmaz rom değişimlerinde IMEI gitmez sadece sıfırlamalarınızı cihaz içinden yapmayın

Oyla:

ali545452

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ali Berke
Cihazım
Resmi Note 8Pro
Konular
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam siz EFS yedeğinizi yine de alın ve bi sıkıntı olmaz rom değişimlerinde IMEI gitmez sadece sıfırlamalarınızı cihaz içinden yapmayın
Eyvallah hocam aylardır düşünüyorum çünkü EU rom daha iyimiş sanırım hybrid desteğide geldi şimdi kurarsam bişey olur mu diye aklımda tilkiler dolanıyordu

Oyla:
Üst Alt