- Adım
- mustafa
- Cihazım
- note 9s
- Konular
- 9
Merhabalar, daha önce açtığım bir konuda xiaomi.eu'ya ait 11.9 sürüm romda bluetooth ve fiziksel kulaklık sesinde yarıdan fazla bir azalma olduğunu gözlemledim ve herhangi bir çözümü hala bulamadım, NOTE 9S 11.9 GLOBAL ROM kullanan arkadaşlardan bir ricam, ek ayarlar bölümünde geliştirici seçeneklerinde "Ağ" başlığı altında bulunan bluetooth ayarlarının bir ekran görüntüsünü yüklemeleri, ve daha önemlisi playstore'dan "BuildProp Editor" adlı uygulamayı telefonlarına yükleyip arama bölümüne "ro.miui.region" yazıp tıklayıp orada yazan değeri de (TR,PL gibi) ekran görüntüsüyle birlikte cevap olarak eklemeleri.
Önemle belirtiyorum ki cihazınız rootlu veya rootsuz olsun BuildProp Editor adlı programda herhangi bir değişiklik yapmayınız, rootsuz cihazlarda çökme yaşanabilir.
Bu sorunun çözümü için xiaomi.eu geliştiricilerine Qualcomm Snapdragon 720G işlemcisinin bölge ve sürücü bazlı ses kısıtlamasını kaldırmaları için bildirimde ve bilgi paylaşımında bulunmamız gerekiyor, desteğinizi esirgemezseniz sevinirim zira toplamda 5 dakikanızı alacak bir işlem.
Önemle belirtiyorum ki cihazınız rootlu veya rootsuz olsun BuildProp Editor adlı programda herhangi bir değişiklik yapmayınız, rootsuz cihazlarda çökme yaşanabilir.
Bu sorunun çözümü için xiaomi.eu geliştiricilerine Qualcomm Snapdragon 720G işlemcisinin bölge ve sürücü bazlı ses kısıtlamasını kaldırmaları için bildirimde ve bilgi paylaşımında bulunmamız gerekiyor, desteğinizi esirgemezseniz sevinirim zira toplamda 5 dakikanızı alacak bir işlem.