Yardım Global rom içerisine xiaominin arama uygulamasını kurmak

Mhmmtyyl

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammet
Cihazım
Redmi note 10 p
Meslek
Yazılım mühendisi
Konular
3
Merhaba herkese kolay gelsin
Şimdi elimde 14t pro var. Fakat daha BT kilidini açamadım, 19:00 da genelde işim olduğu için başvuru yapamadım.
Google kişiler ve arama yerine xiaominin arama uygulamasını kurmak istiyorum. İsteme sebebim ise çağrı kaydını gizliden ve otomatik yapması. Apk indirip kurdum ama uygulama ayarlarından xiaominin arama uygulamasını varsayılan arama uygulaması yapsam da Google arama ile aramaya devam ediyor telefon.
Genelde global romu kaldırıp hemen EU rom kurup onunla devam eden birisiyim.
Fakat şuanda pek vaktim yok.
Onun için başka rom kurmadan ve telefonu rootlamadan Google aramalar yerine Xiaomi aramalar kurabilme seçeneğim varmı ?
Başka bir cihaz kullanmadan bu işi halletme seçeneği
Bazı Hintli videolar gördüm. Uygulama kurulu olduğu telefona wifi üzerinden hata ayıklama yolu ile root felan atıyor, bu yontemler işe yarar mı ?

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Bazı cihazlarda telefon sıfırlandıktan sonra ilk kurulumda bölge olarak Hong Kong seçildiğinde Xiaomi uygulamaları geliyor. 14T Pro modelinde da bazı arkadaşlarımızda işe yaradı bazılarında yaramadı. İsterseniz bir deneyebilirsiniz.

Mhmmtyyl

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammet
Cihazım
Redmi note 10 p
Meslek
Yazılım mühendisi
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bazı cihazlarda telefon sıfırlandıktan sonra ilk kurulumda bölge olarak Hong Kong seçildiğinde Xiaomi uygulamaları geliyor. 14T Pro modelinde da bazı arkadaşlarımızda işe yaradı bazılarında yaramadı. İsterseniz bir deneyebilirsiniz.
Cihazın daha yeni ama bu işlem için tekrar sifirlamam gerekiyor degilmi mi ?
Şimdi honghong a aliyorum bakalım ins ise yarar

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Bende EU rom var ama global kullanan arkadaşlarım için takipteyim, sıfırlayıp, Honghong yaptıktan sonra sonucu merakla bekliyorum

Mhmmtyyl

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammet
Cihazım
Redmi note 10 p
Meslek
Yazılım mühendisi
Konular
3
Bende EU rom var ama global kullanan arkadaşlarım için takipteyim, sıfırlayıp, Honghong yaptıktan sonra sonucu merakla bekliyorum
Merhaba tekrardan sanırım şuan cihazımı sifirlayamayacagim çünkü yedek alacak bilgisayarım şuanda yok.
Normal şekilde Hong Kong yaptım fakat bir değişim olmadi. Telefon içinden hidden settings app manager gibi birçok uygulama ile Xiaomi arama uygulamasını varsayılan yapmayı denedim fakat başaramadım.
Xiaomi arama uygulamasını APK olarak kurdum telefonda var ve şuanda onuda kaldirmiyorum. Onun kalmasının bir önemi yok ama ana telefon uygulamasını degistiremedim olmadı maalesef. Telefonu yedek aldığımda dediğiniz gibi telefonu sifirlayacagim ve başlarken hongkong yapacağım bakalım işe yarayacak mı

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Sıfırlamadan sadece bölge değişimi ile olmuyor maalesef hocam. Hatta sıfırlamadan kurulum başlatsanız da olmuyor. Tamamen sıfırlanıp yeni cihaz gibi kurulum yapılması gerekiyor.

Mhmmtyyl

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammet
Cihazım
Redmi note 10 p
Meslek
Yazılım mühendisi
Konular
3
Sıfırlamadan sadece bölge değişimi ile olmuyor maalesef hocam. Hatta sıfırlamadan kurulum başlatsanız da olmuyor. Tamamen sıfırlanıp yeni cihaz gibi kurulum yapılması gerekiyor.
Evet beklemedim PC ye yedekleme işini arkadaşlar.
Herşeyi buluta yedekledim sıfırladım telefonu ve evet sonuç başarılı.
Başka kişiler var ise yapabilir arama uygulaması xiaominin uygulamasi oldu henüz mail hesaplarını felan actigimdan daha kimseyi aramadım ama bir sorun çıkacağını sanmam sanırım arama kaydını bu yol ile acabiliyoruz çok teşekkürler.
Ben cihazımı kurmaya gidiyorum 👍👍

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Evet beklemedim PC ye yedekleme işini arkadaşlar.
Herşeyi buluta yedekledim sıfırladım telefonu ve evet sonuç başarılı.
Başka kişiler var ise yapabilir arama uygulaması xiaominin uygulamasi oldu henüz mail hesaplarını felan actigimdan daha kimseyi aramadım ama bir sorun çıkacağını sanmam sanırım arama kaydını bu yol ile acabiliyoruz çok teşekkürler.
Ben cihazımı kurmaya gidiyorum 👍👍
Rica ederim. Kolay gelsin, güle güle kullanın :)

Üst Alt