Yardım Global rom hakkında sorum

ProYasinn

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Öğrenci
Konular
61
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Eu Beta 20.9.4
Telefon Modeli
Mi 8 Lite
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba arkadaşlar şuan eu beta rom kullanıyorum isteğim global roma dönüp root ile kullanmaya devam etmek . Direkt twrpden global romu eu kurar gibi yükleyip kullanabilir miyim ? Güncellemeleri geldiğinde güncelleyici üstünden yapacam ama cihazda root da bulunacak . Herhangi bir sorun yaşar mıyım ? Forumda istediğim bilgiyi bulmada baya zorlandım bu yüzden soruyorum . Yardımınızı bekliyorum teşekkürler

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Merhaba arkadaşlar eu beta rom kullanıyorum global roma dönüp root ile kullanmaya devam etmek istiyorum . Direkt twrpden global romu eu kurar gibi yükleyip kullanabilir miyim güncellemeleri geldiğinde güncelleyici üstünden yapacam ama cihazda root da bulunacak . Herhangi bir sorun yaşar mıyım . Forumda istediğim bilgiyi bulamadım baya karışık durumda . Yardımınızı bekliyorum teşekkürler
Tavsiyem mi flash ile stock romu flaşlayıp daha sonra twrp kurup magisk flaşlamanız yönünde olur
twrp ile global rom flaşlayınca bölge sorunu oluyor
çözümü vs var ama tertemiz kullanmak varken neden uğraşalım ki :)

Oyla:

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Merhaba arkadaşlar şuan eu beta rom kullanıyorum isteğim global roma dönüp root ile kullanmaya devam etmek . Direkt twrpden global romu eu kurar gibi yükleyip kullanabilir miyim ? Güncellemeleri geldiğinde güncelleyici üstünden yapacam ama cihazda root da bulunacak . Herhangi bir sorun yaşar mıyım ? Forumda istediğim bilgiyi bulmada baya zorlandım bu yüzden soruyorum . Yardımınızı bekliyorum teşekkürler

Root varken guncelleyici üzerinden güncelleme olmaz yine twrp üzerinden güncelleme yapabilirsiniz...

Mı flash yerine linkte ki programa mı hesabı ile giriş yapıp global rom yükleyin sorunsuz, sıkıntısız....

Oyla:

ProYasinn

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Öğrenci
Konular
61
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tavsiyem mi flash ile stock romu flaşlayıp daha sonra twrp kurup magisk flaşlamanız yönünde olur
çözümü vs var ama tertemiz kullanmak varken neden uğraşalım ki :)
Bölge sorunu kayda değer bir sorun mu bilmiyorum . Benim derdim yeni uygulama ve yazılım güncellemelerini elle kurmaktan kurtulmak . Global kullanacam ama romu ayıklayıp iyileştirilmiş halde kullanmayı düşünüyorum iyi olacak mı bilmiyorum ama deneyeceğim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Root varken guncelleyici üzerinden güncelleme olmaz yine twrp üzerinden güncelleme yapabilirsiniz...

Mı flash yerine linkte ki programa mı hesabı ile giriş yapıp global rom yükleyin sorunsuz, sıkıntısız....

Şimdi global romu rootlu kullanırken güncelleyiciden yeni çıkmış güncelleme gelmeyecek veya gelse bile kuramayacak mıyım demek oluyor.

Oyla:

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Bölge sorunu kayda değer bir sorun mu bilmiyorum . Benim derdim yeni uygulama ve yazılım güncellemelerini elle kurmaktan kurtulmak . Global kullanacam ama romu ayıklayıp iyileştirilmiş halde kullanmayı düşünüyorum iyi olacak mı bilmiyorum ama deneyeceğim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şimdi global romu rootlu kullanırken güncelleyiciden yeni çıkmış güncelleme gelmeyecek veya gelse bile kuramayacak mıyım demek oluyor.
twrp ile kurmanız gerekir

Oyla:

ProYasinn

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Öğrenci
Konular
61
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
twrp ile kurmanız gerekir
Fikrimce nedeni eski kurtarmanın yerini twrp nin alması .Tamam değerli fikirleriniz için teşekkür ederim .Yakın zamanda önerdiğiniz yollardan birini kullanacağım.

Oyla:

cilgingitar

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İlker
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Konular
25
Global Roma ne yaparsanız yapın eu rom gibi olmuyor hocam yaa. İlla geçecekseniz önce mi flash ile temiz kurulum yapıp ardından rootlayın. Stock romları twrp ile yüklerken sorun çıkabiliyor. Rootladıktan sonra da güncellemeyi el ile yapmak zorunda kalacaksınız twrp olduğu için çok bir şey değişmeyecek aslında.

Oyla:

Senay6

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Senay
Cihazım
Xiaomi mi a2
Konular
0
çözümü vs var ama tertemiz kullanmak varken neden uğraşalım ki

Oyla:

Tarkuruscuu

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tarık K.
Cihazım
Poco X3 Pro
Meslek
İnfaz Koruma
Konular
23

peki hocam benim cihaz eu 11.0.7 yüklü ama root atamıyorum ne yaptıysam olmadı twrp ile flashlıyorum olmuyor magisk zip

Oyla:

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek