Yardım Global Redmi Note 9 format atma

hiçbrşybilmyrmlütfnyardım

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
beyza
Cihazım
Redmi Note 9
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
bilmiyorum
Telefon Modeli
Xiaomi Redmi Note 9
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Bir telefoncudan global redmi note 9 aldım ama daha imei atılmadı/açılmadı tam olarak ne yapılacağını bilmiyorum ama telefon 1 hafta onlarda durması gerektiğini söylediler ben de müsait bir zamanda getiririm demiştim kaldı öyle. Şu an şifremi unuttuğum için açamıyorum sıfırlamam gerekiyor ama tel tekrar açıldıktan sonra mi hesabının şifresini girmeniz gerek diyor araştırdığım kadarıyla. ben mi hesabı açmadım teli aldığımda telefon açıktı sadece google hesabımı girdim o kadar yani şifre vs bilmiyorum şimdi sıfırlarsam sorun çıkar mı? Ayrıca aldığım yere en son gittiğimde bir yer gösterdi buranın 7 olması lazım bir yazılım güncellemesi daha gelsin öyle açalım dediler bu güncellemeler nasıl oluyor bilmiyorum ben telefonu sıfırlayınca o güncellemeler de gider benim ne yapmam gerek lütfen yardım eder misiniz

Wolftr34

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
BÖRÜ
Cihazım
XİAOMİ
Meslek
Egitmen
Konular
25
7 olmasi lazim degilde belki yedigun gevmis olmasi lazim dedi aldigin yere gidip mi hesabini kaldirtman lazim sifreyi bilmeden formatlarsan veya sifirlarsan mi hesabini sorucaktir

Oyla:

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
beyza
Cihazım
Redmi Note 9
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
7 olmasi lazim degilde belki yedigun gevmis olmasi lazim dedi aldigin yere gidip mi hesabini kaldirtman lazim sifreyi bilmeden formatlarsan veya sifirlarsan mi hesabini sorucaktir
ya aldığım yere 3 kere gittim imei açsın diye ilk gittiğimde mi hesabına girmişsin bunun şifresi ne diye sordu ben girmedim dedim defalarca hayır girmişsin falan bana gereksiz yükseldi en son yanındaki başka biri hesabın açık olmadığını sanırsam gösterdi tamam yıl başından sonra gel demişti yani o hesabın açık olmama ihtimali var mıdır hiç o telefoncuya gitmeden halledemez miyim :((

Oyla:

Wolftr34

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
BÖRÜ
Cihazım
XİAOMİ
Meslek
Egitmen
Konular
25
ayarlarda mi bolumune gir hesap giris yapilmismi bak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ayarlar da mi hesap bolumunde hesap duruyorsa ayarlarina gir oraya kurtarma telefonu ekle sifre yenile de kurtarma telefonu ile de sifeeyi yenile

Oyla:

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
beyza
Cihazım
Redmi Note 9
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ayarlarda mi bolumune gir hesap giris yapilmismi bak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ayarlar da mi hesap bolumunde hesap duruyorsa ayarlarina gir oraya kurtarma telefonu ekle sifre yenile de kurtarma telefonu ile de sifeeyi yenile
teşekkür ederim

Oyla:
Üst Alt