Soru Global olmayan cihaza server kayıt yapılabilir mi?

• Konbuyu başlatan Lyewor_
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 17
  • Görüntüleme 289

Lyewor_

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Alparslan
Cihazım
Redmi Note 9S
Konular
7
Merhabalar. Şu aralar mi14t cihaza bakıyorum yurt dışı olarak. Kafamda bir soru işareti var. Cihaz global değilse bu cihaza server kayıt yapılabilir mi? Ayrıca bir sorum daha var: server kayıtta Android sürümü ve hyperos sürümünün önemi var mı? Teşekkürler.

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
47
Kayıt hepsine olur hocam. Global veya çin fark etmez sonuçta boot kilidi açılmadan yapılıyor işlem

ahmet6680

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ahmet
Cihazım
redmi note 8
Konular
1
Merhabalar. Şu aralar mi14t cihaza bakıyorum yurt dışı olarak. Kafamda bir soru işareti var. Cihaz global değilse bu cihaza server kayıt yapılabilir mi? Ayrıca bir sorum daha var: server kayıtta Android sürümü ve hyperos sürümünün önemi var mı? Teşekkürler.
Global cihaz tercih edin. Sürümün çok önemi var. Bazı sürümler port vermiyor.

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
11
qualcomm cihazlarda OS sürümü önemli. Hyperos 2 ise (direnç değişimi yoksa) ve kilit kapalıysa ek masraf çıkar. Bazı mtk işlemcili cihazlarda sürüm önemli. Misal 14t ve 14t pro hyperos 1 de olmaz güncellemek gerekir. Redmi 13 son sürümde olmaz yetkili hesap gerekir. Note 14 pro 4g modeli 1.0.3 sürümünün üstünde yetkili hesap gerekir. Vb. yani modele göre sürümün önemi var bu işlerde.

Lyewor_

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Alparslan
Cihazım
Redmi Note 9S
Konular
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
qualcomm cihazlarda OS sürümü önemli. Hyperos 2 ise (direnç değişimi yoksa) ve kilit kapalıysa ek masraf çıkar. Bazı mtk işlemcili cihazlarda sürüm önemli. Misal 14t ve 14t pro hyperos 1 de olmaz güncellemek gerekir. Redmi 13 son sürümde olmaz yetkili hesap gerekir. Note 14 pro 4g modeli 1.0.3 sürümünün üstünde yetkili hesap gerekir. Vb. yani modele göre sürümün önemi var bu işlerde.
Yani hocam şuan mi14t alsam hyperos 1den güncelleyici ile hyperos 2 sürümüne geçsem olur ama ek masraf çıkar doğru muyum? Bir sorum daha: hyperos da bl kilidi açma olayı nasıl oluyor? En son değişmişti sanki herhangi güncel bir bilgi var mı?

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
11
Yani hocam şuan mi14t alsam hyperos 1den güncelleyici ile hyperos 2 sürümüne geçsem olur ama ek masraf çıkar doğru muyum? Bir sorum daha: hyperos da bl kilidi açma olayı nasıl oluyor? En son değişmişti sanki herhangi güncel bir bilgi var mı?
hayır mi 14t modeli hyperos 2 de olur direk sorun yok.

Lyewor_

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Alparslan
Cihazım
Redmi Note 9S
Konular
7
Üst Alt