Yardım Global MIUI avrupa rom dan sonra google kişiler yerine MIUI kişiler e nasıl geçilir?

Habersiz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Note 8
Konular
1
Merhaba Arkadaşlar,
Haftalık rom yüklüyordum ancak son haftanın romunu yüklerken twrp de sürekli dosyalara erişim hatası verdi ve bir sinirle flaşlayıp orijinal roma geçtim. Pişmanlıklar da yok değil. En büyük sorunum şimdilik google rehber ve arama kullanılması, bunu kaldırıp mıuı rehber ve arama yapmaya nasıl geçebilirim. Konuşmaların kaydı için ayrıca bir program kullanmak istemiyorum yardımcı olabilir misiniz?

Forumda yeniyim, öncelikle çok güzel bir sayfa ve çok faydalı iş yapan arkadaşlar var herkese teşekkürler, emeklerinize sağlık.clap~~clap~~clap~~

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
MIUI uygulamalarına geçemezsiniz. Bir şekilde kursanız bile düzgün çalışmama ihtimali var. Globale geçecekseniz Hindistan romuna geçseydiniz. Hem MIUI 12 hem de MIUI uygulamaları var onda.

Habersiz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Note 8
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hindistan romunun da dezavantajlı yanları yok mudur? Orjinal ve geliştirilmiş romların artısı da var eksisi de şimdilik globalde kalacağım gibi duruyor. O zaman google ın ses kaydını başlatmasını bekleyeceğim mecburen.

Üst Alt