Yardım Global Mi Band 3 Dili

Garfield

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Emre
Cihazım
Note 5
Konular
2
Herkese selam arkadaşlar,

Global Band 3 aldım geçen gün. İnternetteki bütün yönlendirmeler neticesinde cihaza gadgetbridge yükledim ve belirtilen Türkçe .fw dosyasını yükledim. Kısa bir GB upload sonunda dil Türkçe oldu ama bu kez cihaz sadece saati gösterir oldu. Yani diğer yan menülere (hava durumu, kronometre, adım sayar vs) girmez oldu. Bende bunun üstüne Mi Fit uygulama ile tekrar bağlandım ve yeni upload otomatik attı ve cihaz İngilizce oldu. Ne yapmam gerekir acaba? Dil önemli değilde ç,ş,ğ harflerini görebileyim istiyorum.

Garfield

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Emre
Cihazım
Note 5
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Teşekkür ederim efendim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şu an Gadgetbrigte yüklü dil paketini yüklemek istediğim zaman "Element cannot be installed" hatası veriyor bana.

Pardon o klasör zip olduğu içni öyle hata vermiş. Ama şimdi fw yüklemek istediğim zaman bu dosya türünü açabilecek bir uygulamanız yok diyor.

Son düzenleme:
Oyla:

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.273
Teşekkür ederim efendim.

Şu an Gadgetbrigte yüklü dil paketini yüklemek istediğim zaman "Element cannot be installed" hatası veriyor bana.

Pardon o klasör zip olduğu içni öyle hata vermiş. Ama şimdi fw yüklemek istediğim zaman bu dosya türünü açabilecek bir uygulamanız yok diyor.
Uzantısını kontrol edin farklı dosya yönetici ile deneyin

Oyla:

Garfield

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Emre
Cihazım
Note 5
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Biraz benim acemiliğim etki etti ama şu an sorunsuz iş görüyor. Problem yok. Peki aynı işlemi Ios için nasıl yapabiliriz acaba? Ona apk mi fit yükleme şansımız yok. Cihaza androidden gerekli yazılımı atıp IosMiFit ile eşleştirirsem güncelleme ile dili bozar mı?

Oyla:

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.273
Biraz benim acemiliğim etki etti ama şu an sorunsuz iş görüyor. Problem yok. Peki aynı işlemi Ios için nasıl yapabiliriz acaba? Ona apk mi fit yükleme şansımız yok. Cihaza androidden gerekli yazılımı atıp IosMiFit ile eşleştirirsem güncelleme ile dili bozar mı?

O son dediğinizi yapacaksınız ve sorun olmuyor.

Oyla:

Recus

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Recep
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
0
Arkadaşlar merhaba. Bir tanidigim çincen gelen cihazını ingilizce yapmam için bana verdi fakat gerek forumda gerekse diger platformlarda bahsedilen herseyi yapmama ve envayi cesit .apk dosyasi yukleyip kaldirmama ragmen maalesef mi fit uygulamasina ilk girdigim an guncelleme yapmiyor. En az 3 ayri telefonda defalarca kur kaldir yapmama ragmen cihazda guncelleme yaptiramadim. Surekli çince menude duruyor. Ayrica forumda bahsedilen yontemlerle turkce deneyim dedim ancak banamısın demiyor alet. Ne eslesmede sorun var ne de baska birsey ama maalesef mi fit uygulamasi otomatik guncelleme yapmadan programi aciyor. Boyle bir durumla karsiladan oldumu ? Çok acele yardimlariniza veya goruslerinize ihtiyacim var

Oyla:
Üst Alt