Yardım Global kayıtlı telefonda güncelleme yapmak istiyorum.guncelleme paketini açınca twrp menüsü açıldı.twrp menüsü aktif olmadan güncelleme yapılabilir mi

xetemix

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Etemix
Cihazım
Resmi note 9 pr
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Miui global 11.0.5
Telefon Modeli
Redmi note 9 pro
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Global kayıtlı telefonda güncelleme yapmak istiyorum.guncelleme paketini açınca twrp menüsü açıldı.twrp menüsü aktif olmadan güncelleme yapılabilir mi

Canpro

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahimcan
Cihazım
REDMİ NOTE 8
Meslek
Öğrenci
Konular
63
Şuan telefon ne durumdaTwrp olmassa global romda telefon kendi kandine günceller ama twrp var ise uygun yazılım dosyasını kendinizin gösterip yüklemeniz gerekiyor

Oyla:

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320
Global kayıtlı telefonda güncelleme yapmak istiyorum.guncelleme paketini açınca twrp menüsü açıldı.twrp menüsü aktif olmadan güncelleme yapılabilir mi

Twrp menüsü açıldıysa, cihazınız işlem görmüş. Global romlar twrp üzerinden yüklenebiliyor. Ama kısmi güncelleme yapmayı denerseniz hata verecektir. Kısmi güncelleme de hata aldıysanız, hata sonrası cihazı açın, tekrar güncelleyin diyin cihaz romu tam sürüm indirir (Örnek :2,3 gb ) Daha sonra twrp bu romu yükleyerek size güncelleme sağlamış olur

Twrp yi aktif olmadan dediğinz işlem, stok recovery kurarak olabilir. Ama eğer cihazınız imei işlemi gördüyse ( ki öyle görünüyor ) stok recovery kurmanızı pek önermem. Bu konuda bilgi sahibi olmadan stok recovery ve bootloader kapatma konularını fazla karıştırmayın derim.

Not: Sorunuzu, konu başlığına yazmışsınız. Düzeltirseniz sevinirim.

Son düzenleme:
Oyla:

xetemix

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Etemix
Cihazım
Resmi note 9 pr
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şuan telefon ne durumdaTwrp olmassa global romda telefon kendi kandine günceller ama twrp var ise uygun yazılım dosyasını kendinizin gösterip yüklemeniz gerekiyor
Tesekkurler

Oyla:
Üst Alt