Yardım Global kararlıdan custom rom'a geçiş yapılabilir mi?

SquoN

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Anon
Cihazım
Xiaomi
Konular
27
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global kararlı V10.0.10
Telefon Modeli
Mi6
Bootloader Kilidi
Açık
Daha önce deneyen arkadaşımda brick olmuştu cihaz tekrardan yedeğiyle global kararlıya dönmüştü.

Şimdi başka bir arkadaşım MIUI 10 kararlıdan eu tabanlı bir custom rom'a geçecek herhangi sıkıntı olur mu?

Mertuska

Elit Üye
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
İphone Xs
Meslek
Malzeme Mühendisi
Konular
60
Brick olma sebebi ne hocam ? Ben yaklaşık 2 saat önce cihazimda custom rom a geçiş yaptım bir sorun çıkmadı.

Oyla:

SquoN

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Anon
Cihazım
Xiaomi
Konular
27
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Brick olma sebebi ne hocam ? Ben yaklaşık 2 saat önce cihazimda custom rom a geçiş yaptım bir sorun çıkmadı.

Cihazın açılış ekranında kaldığını söyledi, tekrar wipeleyip temiz kurulum yapmasını söyledim 3-4 defa denemiş ama yapamamış IMEI filan silinmiş sanırım yedek dosyasından geri dönmüş.

Diğer arkadaş bootloader kilidi açık ve twrp üzerinden rom yüklettireceğim ama global kararlıda twrp silindiğinden brick olma durumunda geri dönüş yapamaz vs korkuyorum

Oyla:

Mertuska

Elit Üye
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
İphone Xs
Meslek
Malzeme Mühendisi
Konular
60
Bahsi geçen cihazlar nedir ? Ben Redmi Note 5 cihazında uyguladım bugün iki kez , herhangi bir sorun yaşamadım. Lakin başka yorumları da dikkate almak lazım tabiki, biraz daha bekleyin derim ben.
Cihazın açılış ekranında kaldığını söyledi, tekrar wipeleyip temiz kurulum yapmasını söyledim 3-4 defa denemiş ama yapamamış IMEI filan silinmiş sanırım yedek dosyasından geri dönmüş.

Diğer arkadaş bootloader kilidi açık ve twrp üzerinden rom yüklettireceğim ama global kararlıda twrp silindiğinden brick olma durumunda geri dönüş yapamaz vs korkuyorum

Redmi Note 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:
Üst Alt