Sohbet Global internet/Semersten Teknik Destek (Şaşırdım beklemiyordum)

_CeKoCu_

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aptal Adam
Cihazım
Mİ 5 , Mİ9 SE
Meslek
Danışman
Konular
33
Öncelikle iyi forumlar.
Bugün hiç beklemediğim firmadan hiç beklemediğim bir yeni bir garanti/teknik destek cevabı ile karşılaştım.
Semersten aldığını ürün( blitpower qc 3.0 şarj cihazı ) yaklaşık 3-4 ay önce arıza yaratmış. Eşime gelince halledeceğimi söyledim. Askerlik hizmetini yaptığımdan dolayı gelir gelmez firma ile görüşüp faturasıyla birlikte anlaşmalı MNG kargoya teslim ettim. Bugün mng kargoda teslim aldım ve şaşırdım.
Hiç bir şekilde garanti/teknik servise gönderilmeden ürün açılmadan faturaya üzerine"FAZLA AKIM ALMIŞ GARANTİ DIŞI" yazmışlar. Kutu içinde ne bir arıza kaydı ne bir teknik destek işlem formu vs yok. Bir çok cihazı pahalı bile olsa semersten veya n11 mağazasından alıyoruz yaptıkları hiç yakışmadı. Fotoğraflar ektedir. Fazla söze gerek yok eşime xiaomi telefon almayı planlıyordum bu son alışverişim.
Yarın Teknik Destek kayıtlarını işlemlerini isteyeceğim. Gerekli yerlere müracaat edeceğim. Sizin görüşünüz nedir.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2018-11-07-22-28-15-890_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2018-11-07-22-28-15-890_com.miui.gallery.jpg
    386,1 KB · Görüntüleme: 54

Kadirli

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Samet
Cihazım
Redmi NOTE 5
Meslek
Bankacı
Konular
16
Merdiven altı gibi bu ne hocam böyle

_CeKoCu_

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aptal Adam
Cihazım
Mİ 5 , Mİ9 SE
Meslek
Danışman
Konular
33
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Birde 3.5 TL kargo parası verdik.

Dobroutro

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Dobroutro
Cihazım
Xiaomi
Meslek
Akademisyen
Konular
27
Öncelikle iyi forumlar.
Bugün hiç beklemediğim firmadan hiç beklemediğim bir yeni bir garanti/teknik destek cevabı ile karşılaştım.
Semersten aldığını ürün( blitpower qc 3.0 şarj cihazı ) yaklaşık 3-4 ay önce arıza yaratmış. Eşime gelince halledeceğimi söyledim. Askerlik hizmetini yaptığımdan dolayı gelir gelmez firma ile görüşüp faturasıyla birlikte anlaşmalı MNG kargoya teslim ettim. Bugün mng kargoda teslim aldım ve şaşırdım.
Hiç bir şekilde garanti/teknik servise gönderilmeden ürün açılmadan faturaya üzerine"FAZLA AKIM ALMIŞ GARANTİ DIŞI" yazmışlar. Kutu içinde ne bir arıza kaydı ne bir teknik destek işlem formu vs yok. Bir çok cihazı pahalı bile olsa semersten veya n11 mağazasından alıyoruz yaptıkları hiç yakışmadı. Fotoğraflar ektedir. Fazla söze gerek yok eşime xiaomi telefon almayı planlıyordum bu son alışverişim.
Yarın Teknik Destek kayıtlarını işlemlerini isteyeceğim. Gerekli yerlere müracaat edeceğim. Sizin görüşünüz nedir.
Geçmiş olsun tabiki arkadaşların önerdiği üzere gereken neyse yapmalısınız.Artık bu servis olayına Ticaret Bakanlığı kesin çözüm üretmeli ''İnsanların aklı ile oynamaya'' servislere izin vermemelidir..

_CeKoCu_

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aptal Adam
Cihazım
Mİ 5 , Mİ9 SE
Meslek
Danışman
Konular
33
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Doğru söylüyorsunuz. Güvendiğim firmanın böyle yapması çok üzücü Garanti ve satış sonrası destek ülkemizde sorun olmaya başladı.

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
Merdiven altı gibi değil yalnız merdiven üstü :D

Gidip gördünüz mü bilemiyorum ama Eminönünde küçük bir telefoncu gibi satış yaptıkları yer var ama asıl patronlar tam karşısında çatı katında bir yerde duruyorlar. Sıvasız duvarları, kapatılmamış, kalasları görünen çatı boşluğu, yırtıklarla deri koltuk falan tam olarak aklınızdaki "güvenilmez merdiven altı" firma tanımının karşılığı. Bildiğim kadarıyla forumun marketi de herkesi mağdur ettikleri için bunlarla çalışmayı uzun zaman önce bırakmıştı. Sattıkları sahte aksesuarlar, kaçak telefonlar, var olmayan garantileri, dolandırdıkları müşteriler falan derken benden uzak Allah'a yakın olsun dedirten bir firma. punch~~

Üst Alt