Yardım Global eu rom 11 kursam 2 wipe ile 12 global geçebilir miyim?

ozzgurs

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
21
Merhaba arkadaşlar. Mevcutta eu beta kullanıyorum. Fakat askere gideceğimden güncellemeler ile fazla uğramamak için global sürüme geçmek istiyorum. Öncelikle 11 kurmayı düşünüyorum. 12 global gelince 2 wipe ile geçebilir miyim? Yardımcı olursanız sevinirim

Sxiao

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
30
12 gelince wipe yapmanıza gerek kalmayacak MIUI 11 global rootsuz ve tprwsiz kullanırsanız

Oyla:

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Merhaba arkadaşlar. Mevcutta eu beta kullanıyorum. Fakat askere gideceğimden güncellemeler ile fazla uğramamak için global sürüme geçmek istiyorum. Öncelikle 11 kurmayı düşünüyorum. 12 global gelince 2 wipe ile geçebilir miyim? Yardımcı olursanız sevinirim
Stabile geçtikten sonra miui 12 stabile gelirse evet 2 wipe ile geçebilirsiniz

Oyla:

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
47
19 Haziran itibarıyla Mi6 nın güncelleme desteği zaten kesilecek. Kaldı ki siz istemedikten sonra güncelleme ile uğraşmanıza da lüzum yok. Full yedek al, format datalı temiz kurulum yap, sonra yedekleri tekrar geri yükle... Global roma geçmek için bu kadar zahmete girmeye ne hacet? Üstelik te Miui11 bazlı. Bence hiç uğraşmayın ve eu beta kullanmaya devam edin.
Global kararlıya Miui12 geleceği de şüpheli.

Oyla:
Üst Alt