Soru Global Cihaz bootloader ve Rom hakkında soru...

moshmec

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global Kararlı PGGMIXM
Telefon Modeli
note 8 pro
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Cihazım Genpa garantili Redmi note 8 pro 128gb Global model. cihazımı aldığım gün güncelleme geldi ve ota ile miui 11 yükledim. Fakat cihazda şarj yüzdesi, kamera gece modu, şarj gibi şeylerde sorun olduğunu düşünüyorum. Cihazıma tekrardan global romu ota ile değil de temiz olarak full rom dosyası ile kurulum yapmak istiyorum. 1. sorum bootloader global cihazlarda zaten açık mı oluyor? 2. sorum cihaz fastboot moda geçiyor yani orjinalinde fastboot mod oluyor mu zaten? 3. de pc suite ile global romu tekrar yüklemem garantiye etki eder mi ? teşekkür ederim.

softwarexpert

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ 8 SE
Konular
14
Cihazım Genpa garantili Redmi note 8 pro 128gb Global model. cihazımı aldığım gün güncelleme geldi ve ota ile miui 11 yükledim. Fakat cihazda şarj yüzdesi, kamera gece modu, şarj gibi şeylerde sorun olduğunu düşünüyorum. Cihazıma tekrardan global romu ota ile değil de temiz olarak full rom dosyası ile kurulum yapmak istiyorum. 1. sorum bootloader global cihazlarda zaten açık mı oluyor? 2. sorum cihaz fastboot moda geçiyor yani orjinalinde fastboot mod oluyor mu zaten? 3. de pc suite ile global romu tekrar yüklemem garantiye etki eder mi ? teşekkür ederim.
Bir önceki sürümü indirip ayarlardan ota kısmında güncelleme paketini seçerek yükleyen bir kaç kişi vardı. Bu yöntem sorun çıkarır diyenler var ama kimiside sorunsuz kurduğunu söyledi. :)

Oyla:

sese61

Security
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selçuk
Cihazım
Mi 9
Meslek
Güvenlik