Yardım global beta'dan çin developer geçiş ?

janissary

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
bekir
Cihazım
xiaoim mi 5s
Konular
4
Merhaba arkadaşlar,
global beta yüklü mi 5s cihazıma çeşitli özelliklere sahip olabilmek için miuipro rom kurmak istiyorum,
forumda edindiğim bilgilere göre ilk önce bootloader kilidini kardırmalıyım akabinde twrp kurmalıyım buraya kadar herşey sorunsuz başvuruda bulundum 20 dakikada cevap geldi .
ama kilidi açabilmem için cihazımda çin developer yüklü olması gerekiyormuş, bir türlü rom değiştiremedim.
Güncelleyiciden yüklemeye çalışıyorum hata veriyor.
önce çin stableyi kurmaya çalıştım yine hata verdi
flash ve recovery ile kuramıyorum kilit açık değil nasıl yapacağım şaştım kaldım en son cihaza format attım güncelleyiciden denedim yine olmadı kısacası işin içinden çıkamadım varsa başka yükleme yöntemi lütfen yardımcı olun arkadaşlar..

gozdemir

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökay
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
9
Güncelleyiciden nasıl olmadı anlamıyorum
Global developer romu indirip güncelleyici / sol üst / paketi seçin deyip download klasöründeki indirdiğiniz romu seçip yönergeleri takip ettiniz değil mi ?
[doublepost=1511129589,1511129083][/doublepost]Global developer yükle çin developer ı güncelleyiciden kuramayız diye bilitoeum hocam

Oyla:

janissary

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
bekir
Cihazım
xiaoim mi 5s
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Global developer romu indirip güncelleyici / sol üst / paketi seçin deyip download klasöründeki indirdiğiniz romu seçip yönergeleri takip ettiniz değil mi ?

evet hocam yaptım Çin romu indirdim güncelleyiciden paket seç dedim ama "güncelleme doğrulanamıyor" hatası veriyor..

Oyla:

gozdemir

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökay
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
9
Çin developer olacak diye bir zoeunluluk yok

Oyla:

janissary

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
bekir
Cihazım
xiaoim mi 5s
Konular
4
[doublepost=1511129589,1511129083][/doublepost]Global developer yükle çin developer ı güncelleyiciden kuramayız diye bilitoeum hocam
şu an zaten Global developer yüklü hocam.

Oyla:

gozdemir

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökay
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
9
O zaman telefon hakkındadan miui sürümüne 7 kez tıklayarak geliştirici seçenekleri aktif edermisiniz

Oyla:

janissary

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
bekir
Cihazım
xiaoim mi 5s
Konular
4
Çin developer olacak diye bir zoeunluluk yok
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
chatin_62 videoda ki unlock rehberinde Çin developer romu yüklü olması geriyor demiş ona istinaden Çin developer'e geçmeye çalışıyorum.
mevcut romda kilidi açabilir miyim açıkcası bir bilgim yok.

Oyla:

gozdemir

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökay
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
9
O zaman telefon hakkındadan miui sürümüne 7 kez tıklayarak geliştirici seçenekleri aktif edermisiniz
Sonrada ayarlar / ek ayarlar / geliştirici seçenekleri / mi kilit açma durumu / ve aşağıdaki butona basın hesap bilgileriniz başarıyla eklendi gibi bir bildiri geldiğinde unlock yapabilirsiniz artık sonrası pc ye girip mi unlock uygulamasını indirin hesab bilgilerinizi giriş yapın tlefonu fastboot moduna alıp kabloyla pc ye bağlayın unlock butonuna basın 2 kez 5 ten geriye sayacak sonrasında % lük kısım gelecek eğer 72 saat süre zarfına takılmassan hemen açarsın
[doublepost=1511130114,1511130072][/doublepost]
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
chatin_62 videoda ki unlock rehberinde Çin developer romu yüklü olması geriyor demiş ona istinaden Çin developer'e geçmeye çalışıyorum.
mevcut romda kilidi açabilir miyim açıkcası bir bilgim yok.
Açarsınız yönergeleri takip edip beni bilgilendirin lütfen
[doublepost=1511130177][/doublepost]Şimdi malesef uyumak durumundayım malum iş güç :)
[doublepost=1511130465][/doublepost]Ben bugün açtım benim mi 6 acaba değişiklik olur mu diye düşünüyorum ama sanki bütün cihazlarda böyle gibi geliyor bana

Oyla:

janissary

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
bekir
Cihazım
xiaoim mi 5s
Konular
4
Sonrada ayarlar / ek ayarlar / geliştirici seçenekleri / mi kilit açma durumu / ve aşağıdaki butona basın hesap bilgileriniz başarıyla eklendi gibi bir bildiri geldiğinde unlock yapabilirsiniz artık sonrası pc ye girip mi unlock uygulamasını indirin hesab bilgilerinizi giriş yapın tlefonu fastboot moduna alıp kabloyla pc ye bağlayın unlock butonuna basın 2 kez 5 ten geriye sayacak sonrasında % lük kısım gelecek eğer 72 saat süre zarfına takılmassan hemen açarsın
[doublepost=1511130114,1511130072][/doublepost]
Açarsınız yönergeleri takip edip beni bilgilendirin lütfen
[doublepost=1511130177][/doublepost]Şimdi malesef uyumak durumundayım malum iş güç :)
[doublepost=1511130465][/doublepost]Ben bugün açtım benim mi 6 acaba değişiklik olur mu diye düşünüyorum ama sanki bütün cihazlarda böyle gibi geliyor bana

bu yönergeleri takip ediyorum aslında ama Çin developer yüklü olması gerekiyor denildiği için takıldım, ama mevcut romum ile deneyeceğim.
ilgin için teşekkür ederim hocam iyi geceler :)

Oyla:

harunserefli

miui ayrıcalıktır:)
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
harun
Cihazım
mi5s
Meslek
MODALİFE
Konular
38
Mevcut rom ile deneyin sıkıntı olmayacağı kanısındayım artık china developer mecburiyeti yok diye biliyorum ki bende zamanında global beta üzerinden açtım kilidi

Mi5s Eu 9.1.2.0 stabil

Oyla:
Üst Alt