- Adım
- ümit
- Cihazım
- mi6
- Konular
- 59
Mi6 da global beta kullanicilari yorum yapabilir mi nasil performans. Pil ve stabilite?
Hocam bende stable'a gore ekran suresi ve bekleme suresi daha iyi tek tuk hatalari var ama yarin gelicek guncellemeyle birkac sey daha duzeltirler.Mi6 da global beta kullanicilari yorum yapabilir mi nasil performans. Pil ve stabilite?
Ciddi misiniz hocam bu çok iyi bir haber.Hocam bende stable'a gore ekran suresi ve bekleme suresi daha iyi tek tuk hatalari var ama yarin gelicek guncellemeyle birkac sey daha duzeltirler.
Edit: ayrica notification shade gelicekmis yarin.
Gayet stabil ve ekran süresi ortalama genelde 7 buçuk saat alıyorum.Mi6 da global beta kullanicilari yorum yapabilir mi nasil performans. Pil ve stabilite?
aynen öyleCiddi misiniz hocam bu çok iyi bir haber.
[doublepost=1516274655,1516274614][/doublepost]
Gayet stabil ve ekran süresi ortalama genelde 7 buçuk saat alıyorum.
Şu işinizi görürTeşekkürler şuan mi6 global stabildeyim betaya geçmemi oneriyorsunuz yani, temiz kurulum icin hangi yolu izlemem lazim acaba arkadaşlar
Direk bunu guncelleyiciden guncelleme dosyasini sec diyerek yukleyebilirmiyimLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Buradan global olandan developer yazanı indirebilirsiniz.
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben öyle yükledim oldu hocam, deneyin derim.Direk bunu guncelleyiciden guncelleme dosyasini sec diyerek yukleyebilirmiyim