Yardım Global Beta 10 Rom nasıl yükleniyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

batubakir

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Batu
Cihazım
Mi Note 3
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 9.6.2 Kararlı
Telefon Modeli
Mi Note 3
Bootloader Kilidi
Kapalı
Arkadaşlar, kusuruma bakmayın cahilliğime verin bilmediğimden soruyorum forumda da aradım bulamadım bir türlü açık bir bilgi. Mi Note 3 için Global Beta 10 çıkmış fakat anlayamıyorum.
Recovery nedir
Fastboot nedir hangisini indireceğim hangisini kuracağım OTAdan mı yapacağım bilgisayardan mı hiç bilmiyorum yardım ederseniz sevinirim. İyi forumlar

"Mi Note 3
Recovery 1753M

Fastboot 1962M
"

qwake17

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yiğit
Cihazım
Redmi Note 5
Konular
28
Global betayı güncelleyici üzerinden kurabilirsiniz. .zip şekilnde güncelleyiciye tanıtın. Yüklemeye başlar. Kararlı sürüme dönmek için ise bl kilidi açık olmak zorunda

Oyla:

batubakir

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Batu
Cihazım
Mi Note 3
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çok teşekkür ederim sağolun.

Oyla:

szrglmz123

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
sezer
Cihazım
Mi note 3
Konular
2
Konu açmadan önce "ara" butonunu kullanın!

Kurulu burada detaylıca yazıyor.
İnceleme - MIUI 10 - 8.10.25 Global Beta Güncelleme Değişiklikleri Ve Linkleri ( Eklendi )
Bu forumdaki yöneticilerde bir kabalık görüyorum. Belli ki yeni üye olmuş bir arkadaş ve çok bir bilgisi yok. " Konu açmadan önce 'ara' butonunu kullanmanız forum kuralları için daha doğru, kullanızı rica ederiz , lütfen arama yapıp daha sonra konu açınız " gibi daha cümleler yerine neden sonunda ünlem işareti ulan "kullanın!" gibi bir dil seçiliyor anlamıyorum. Bu şekilde büyümek ya da forumda sıcak bir ortam oluşturmak bence epey zor.

Oyla:

1231243

M|C|C|X|X|X|MCCXLIII
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mertcan
Cihazım
Poco X3
Meslek
Dondurulmuş Üni.
Konular
63
Bu forumdaki yöneticilerde bir kabalık görüyorum. Belli ki yeni üye olmuş bir arkadaş ve çok bir bilgisi yok. " Konu açmadan önce 'ara' butonunu kullanmanız forum kuralları için daha doğru, kullanızı rica ederiz , lütfen arama yapıp daha sonra konu açınız " gibi daha cümleler yerine neden sonunda ünlem işareti ulan "kullanın!" gibi bir dil seçiliyor anlamıyorum. Bu şekilde büyümek ya da forumda sıcak bir ortam oluşturmak bence epey zor.
Hoş geldiniz ama koskoca "ara" butonunu kullanın dememiz sizce normal mi ?

Oyla:

1231243

M|C|C|X|X|X|MCCXLIII
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mertcan
Cihazım
Poco X3
Meslek
Dondurulmuş Üni.
Konular
63
Oyla:

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10

Forum Kurallarımız

Örnek Konu Şablonu

Her üyenin uyması gereken kuralları ihlal ederek sağa sola konu açılsın veya var olan konu araştırılmadan mükerrer olarak konu açılsın sorun değil... Bunu hatırlatınca kabalık veya sorun oluşsun öyle mi?

Kırmızı ışıkta geçene ceza yazılır, işe geç gelen uyarılır, bir toplulukta en baştan belirlenmiş mevcut kuralları ihlal edenler uyarılır, ısrar edenlere gerekli yaptırımlar uygulanır...

Rica, minnet, tolerans, hoşgörü bu gibi konularda devreye alınırsa; konu açanların ne şekilde davranacağını düşünemiyorum bile...

Oyla:

szrglmz123

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
sezer
Cihazım
Mi note 3
Konular
2
Ya anlamıyorsunuz ya da anlamamak için çaba sarf ediyorsunuz. Kimseye minnet edin, uyarmayın demedim. Bu trafik konuları gibi konulardaki kurallardan herkesin haberi var cezasının da haberi vardır olmayan karşılığını alır zaten fakat burası bir devlet kurumu değil. Daha kibar uyarılsın dedim sadece. Bunu başka yerlere çekip konu dışı tartışmak hangi seviyede olan insanların yaptığı şey konusunda sanırım az çok bilginiz vardır.

Oyla:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt