Soru GKI2 root güncelleme sonrası kalktı

Hitmantextil

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Barış
Cihazım
poco f2 pro
Konular
13
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
2.0.204.0
Telefon Modeli
Poco f7 pro
Bootloader Kilidi
Açık
Poco f7 pro cihazımda kernelsu next ile GKI2 root kurmuştum ara güncelleme geldi ve root kalktı anlamadığım GKI nin özelliği güncellemelerde bile hayatta kalabilmesi değil miydi neden root silindi bilen var mı?

Jordilop

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gerek Yok
Cihazım
Sweet
Meslek
Yok
Konular
3
Güncellediğin uygulama sürümü senin kerneli desteklemiyordur bir önceki sürüme geri dön yada çekirdeğide güncelle.

Oyla:

Hitmantextil

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Barış
Cihazım
poco f2 pro
Konular
13
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Güncellediğin uygulama sürümü senin kerneli desteklemiyordur bir önceki sürüme geri dön yada çekirdeğide güncelle.
Şumu keşfettim güncelleme indikten sonra yeniden başlatmanı istiyor yeniden başlatmadan önce kernelsu yükleme kısmından aktif olmayan bölüme kurmamız gerekiyor sanırsam
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Uygulamayı değil sistemi güncelledim hocam yanlış anlaşılmasın

Son düzenleme:
Oyla:

Jordilop

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gerek Yok
Cihazım
Sweet
Meslek
Yok
Konular
3
Sistem güncelleme sonrası rom dosyasının içinde kernel vs de barındığı için root gider twrpde gitmiştir önce twrp kur sonra kullanmış olduğun ksu destekli kerneli twrpden flaşlayabilirsin her ihtimale karşı her zaman yedek al boot,dtbo yedeği al kerneli flaşla olurda açılmaz ise yedeği geri yükle başka kernel kurarsın.

Oyla:

Hitmantextil

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Barış
Cihazım
poco f2 pro
Konular
13
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sistem güncelleme sonrası rom dosyasının içinde kernel vs de barındığı için root gider twrpde gitmiştir önce twrp kur sonra kullanmış olduğun ksu destekli kerneli twrpden flaşlayabilirsin her ihtimale karşı her zaman yedek al boot,dtbo yedeği al kerneli flaşla olurda açılmaz ise yedeği geri yükle başka kernel kurarsın.
Tamamdır hocam teşekkür ederim bilgilendirme için

Oyla:
Üst Alt