Soru Gizlilik Bildirimleri,Göstergesi (Privacy Notification)

Sad Alien

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Murad
Cihazım
redmi note 7
Meslek
öğrenci
Konular
3
Öncelikle Merhaba,Miui12'le yeni gelen bir özellik olmalı Bu gün youtube'da dolaşırken Gördüm ama bulamadım nerden aktif edileceğini.Global Stock Kullanıyirum Eğer kullanan ve ya haberi olan varsa bilgilendiriseniz sevinirim
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk

eminguc1995

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
RN12 Pro 5G
Meslek
Serbest
Konular
11
Ne yazık ki daha MİUİ 12 alamadım

Redmi 5 Plus a MIUI 12 verip Redmi 5 e MIUI 12 vermemeleri de cabası. Sinir oldum ama bi yandan da mutluyum sıkıntılı MIUI 12 kullanmayıp sıkıntısız MIUI 11 kullanıyorum. Android 10 alamayacak olmam kötü onun haricinde sıkıntı tinne (sıkıntı yok)

Oyla:

elshadaskerli

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Elshad
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
8
Note 7 dir səndə ?

Yox qaqa Note 8 11.0.11 moderatorların dediyinə görə bu problemin həllini axtarırlar ama dəqiq bir vaxt demirlər sadecə v11.0.11 versiyasında olan telefonlar almayıb qalan hərkəs alıb
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Redmi 5 Plus a MIUI 12 verip Redmi 5 e MIUI 12 vermemeleri de cabası. Sinir oldum ama bi yandan da mutluyum sıkıntılı MIUI 12 kullanmayıp sıkıntısız MIUI 11 kullanıyorum. Android 10 alamayacak olmam kötü onun haricinde sıkıntı tinne (sıkıntı yok)
Yok o yüzden değil be abi kos koca şirket bi güncellemeyi doğru dürüst sunamadı herkese özelliklede Note 8 ler boşta kaldı çoğu telefon aldı v11.0.11 sürümünde olanlar alamadı moderatorların dediğine göre sorun sürümde v11.0.9 ,v11.0.10 sürümünde herkes aldı bi bizde sorun olmuş nedir abi bu MİUİ13 üzerinde çalışıyorlar üst seviye telefonları MİUİ 12 aldığından bu yana 3 kez hata düzenlemesi ve sorun gidermesi üzerine güncelleme aldı biz daha 12 geçemedik android 11 yayınlanalacak nerdeyse 10 geçemedik be bi türlü

Son düzenleme:
Oyla:

eminguc1995

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
RN12 Pro 5G
Meslek
Serbest
Konular
11
Yox qaqa Note 8 11.0.11 moderatorların dediyinə görə bu problemin həllini axtarırlar ama dəqiq bir vaxt demirlər sadecə v11.0.11 versiyasında olan telefonlar almayıb qalan hərkəs alıb
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yok o yüzden değil be abi kos koca şirket bi güncellemeyi doğru dürüst sunamadı herkese özelliklede Note 8 ler boşta kaldı çoğu telefon aldı v11.0.11 sürümünde olanlar alamadı moderatorların dediğine göre sorun sürümde v11.0.9 ,v11.0.10 sürümünde herkes aldı bi bizde sorun olmuş nedir abi bu MİUİ13 üzerinde çalışıyorlar üst seviye telefonları MİUİ 12 aldığından bu yana 3 kez hata düzenlemesi ve sorun gidermesi üzerine güncelleme aldı biz daha 12 geçemedik android 11 yayınlanalacak nerdeyse 10 geçemedik be bi türlü

Kesinlikle öyle ama elimizdekilerle yetinmeye mecburuz. Yoksa her desteği kestiklerinde telefon değiştirmek zorunda kalırız

Oyla:

eminguc1995

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
RN12 Pro 5G
Meslek
Serbest
Konular
11
Custom romlara yönelin

Zaten EU Rom kullanıyorum. özelleştirme yapabiliyor olabilmek avantaj. Ama güncellemeler Global sürüme bağlı olduğu için MIUI 12 ye geçebilecek değiliz xD

Oyla:

elshadaskerli

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Elshad
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
8
Custom romlara yönelin

Bilirəm qaqa ama custom romlar telefonun qaranti talonunu qırır. Bitməsinə hələ var o vaxta qədər gözləyəcəm bu problem düzəlməsə eu romuna keçməyi fikirləşirəm.

Oyla:
Üst Alt