Soru Gizli albümü bulamiyorum

aylntgrl

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Aylin
Cihazım
Xiaomi resmi ni
Konular
1
Resmi note 8kullaniyorum galeridede nde gizli albüm yaptığım resimleri bulamıyorum mi bulutta olacağını söylemişler ama.mi bulut nerde yardımcı olursanız sevinirim

NovtyX8

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mi 8 Lite
Konular
7
Galeride ayarlarına girerek gizli albümleri görebilirsin.

Ekli dosyalar

• IMG_20200824_234908.jpg
    IMG_20200824_234908.jpg
    228,7 KB · Görüntüleme: 17
Oyla:

Devilyn

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
sirius, diting
Meslek
ceng
Konular
31
Galeriye gir albümlere gel. Yukarıdan aşşağıya kaydır açılır

Oyla:

Tolunoğlu

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Tolunoğlu
Cihazım
mi 9 lite
Konular
0
arkadaşlar lütfen bana da yardım edin. mi 9 lite kullanıyorum miui 12 yüklü . 2 gün önce uzun süre göremeyeceğim arkadaşımın 2 resmini galeriden gizledim. Resimler dosyalarımdan aşağı doğru kaydırınca benden istenen şifreyi de girmem ile gözüküyordu daha sonra bu gizli alana 20 resim daha ekledim. daha sonra bu en son yüklediğim 20 resimi seçerek şifreli dosyaları geri yükleye bastım ve şifreli resimler whatsapp da media kısmına geldi. Ancak arkadaşımın resimlerine hiç dokunmadım onlar hala gizli alanda duruyordu. Gizli alandan çıkınca arkadaşımın 2 resmi kayboldu. Galeri de gizli albümleri göster açık orda yok. Xiaomi Cloud (Buluttan) baktım orda yok. Galeriden ,Albümlerimden ve Dosyalarımdan tekrar tekrar gizli alana baktım resimler yok. Whatsapptan Media kısmına baktım gizli alandan seçerek geri yüklediğim 20 resim duruyor ama arkadaşımın resmi burada da yok forum da yazan bütün yöntemleri denedim bulamıyorum. Lütfen uzman arkadaşlar yardım etsin resimleri benim için çok kıymetli.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Galeriye gir albümlere gel. Yukarıdan aşşağıya kaydır açılır

arkadaşlar lütfen bana da yardım edin. mi 9 lite kullanıyorum miui 12 yüklü . 2 gün önce uzun süre göremeyeceğim arkadaşımın 2 resmini galeriden gizledim. Resimler dosyalarımdan aşağı doğru kaydırınca benden istenen şifreyi de girmem ile gözüküyordu daha sonra bu gizli alana 20 resim daha ekledim. daha sonra bu en son yüklediğim 20 resimi seçerek şifreli dosyaları geri yükleye bastım ve şifreli resimler whatsapp da media kısmına geldi. Ancak arkadaşımın resimlerine hiç dokunmadım onlar hala gizli alanda duruyordu. Gizli alandan çıkınca arkadaşımın 2 resmi kayboldu. Galeri de gizli albümleri göster açık orda yok. Xiaomi Cloud (Buluttan) baktım orda yok. Galeriden ,Albümlerimden ve Dosyalarımdan tekrar tekrar gizli alana baktım resimler yok. Whatsapptan Media kısmına baktım gizli alandan seçerek geri yüklediğim 20 resim duruyor ama arkadaşımın resmi burada da yok forum da yazan bütün yöntemleri denedim bulamıyorum. Lütfen uzman arkadaşlar yardım etsin resimleri benim için çok kıymetli.

Oyla:

Devilyn

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
sirius, diting
Meslek
ceng
Konular
31
Kaydır orda duruyordur ya da cöp kutusuna bak uçmaz o resimler. O da olmadı google playden şu silinen resimleri geri getirme programlarını dene

Oyla:

Tolunoğlu

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Tolunoğlu
Cihazım
mi 9 lite
Konular
0
Kaydır orda duruyordur ya da cöp kutusuna bak uçmaz o resimler. O da olmadı google playden şu silinen resimleri geri getirme programlarını dene

dosyalardan,galeriden,albümlerden hepsinden kaydırdım malesef çıkmıyor. Silinen resimleri getirme için hangi programlar var işe yarıyorlar mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Silinen resimleri getirme için Diskdiggerı denedim resimler orda da gözükmüyor zaten hiç silmemiştim arkadaşlar sizce ne oldu başka fikri olan varsa lütfen yardım etsin bir anda gizli alanda kayboldular

Son düzenleme:
Oyla:
Üst Alt