Yardım Gizli albümden çıkarken Foto ve videolar kayboluyor

#Just1St

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Abdullah E"
Cihazım
Redmi 8A
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI 12
Telefon Modeli
Redmi 8A
Bootloader Kilidi
Kapalı
Arkadaşlar takip ettiğim birşey var ve hicbiyerde çözüme kavusmamis bir yardım edersiniz umarım . Yukarıdan aşağı çekilerek girilen gizli albüm de bazı şeyler çıkarken kayboluyor daha az önce bir kez daha yaşadım ve dayanamadım 2 videomu özellikle takip ederek gözlemlemek istedim ama çıkarıp attığım albümde yoktu kaybolmuş ! Daha önemlisi bağlantılı olduğunu düşündüğüm durum gizli dosyaları göster diyip dosya yöneticisinden heryeri gezdim birkaç video ve fotoğrafım .sav ve .sa olmuş tabiki bakamıyorum galeri desteklemiyor kaybolanlar bunlar mı bilmiyorum ama son kaybolanlari kesinlikle bulamadım yardiimmm.

TacoNikky

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Taco
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Meslek
App Dev/Tech
Konular
7
Gizlerken uzantı da değişiyor klasör de. Gizli dosyalar gibi .abcd şeklinde isimlendiriyor. Cache temizlerseniz yada ön belleği temizle derseniz gidiyor geri de gelmiyor. Bana da daha önce oldu sıkıntılı bir durum.

Oyla:

#Just1St

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Abdullah E"
Cihazım
Redmi 8A
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Gizlerken uzantı da değişiyor klasör de. Gizli dosyalar gibi .abcd şeklinde isimlendiriyor. Cache temizlerseniz yada ön belleği temizle derseniz gidiyor geri de gelmiyor. Bana da daha önce oldu sıkıntılı bir durum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam attığım ss tr örnek var mesela. O .sav dosyası 350 MB kıl video hafıza doldu kurtarmanın bir şeyi yoksa sileceğim bende bunları .

Ekli dosyalar

• IMG_20210225_132031.jpg
    IMG_20210225_132031.jpg
    147,1 KB · Görüntüleme: 5
Oyla:
Üst Alt