Yardım Gizlediğim klasör silindi

Damla alpoğlu

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Damla
Cihazım
Resmi niye 9 pr
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
12.5.3
Telefon Modeli
Resmi niye 9 pro
Bootloader Kilidi
Açık
Gizli dosyalara aldığım fotoğraf dosyasını sildi. Şuan gizli bölümde dosyam yok. Ve galerimde ise dosya var fakat fotoğraflar videolar hiç bir şekilde açılmıyor ve dosya biçimi desteklenmiyor veya hasarlı diyor . Sorunumun çözülmesini istiyorum.

Damla alpoğlu

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Damla
Cihazım
Resmi niye 9 pr
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Gizlediğiniz dosyalar kendiliğinden mi silindi?
Aynen tam olarak öyle oldu . Bende anlamadım bugün birkaç mi servise götürdüm onlarda şaşırdı ve hep başka servise daha sormamı istediler

Oyla:

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Aynen tam olarak öyle oldu . Bende anlamadım bugün birkaç mi servise götürdüm onlarda şaşırdı ve hep başka servise daha sormamı istediler
Çünkü kimse sorunun kaynağını bilmediği için çözümünü de bilmiyor, belki forumumuzda aynı sorunu yaşayıp çözüm bulanlar olabilir.

Oyla:

Damla alpoğlu

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Damla
Cihazım
Resmi niye 9 pr
Konular
1
Çünkü kimse sorunun kaynağını bilmediği için çözümünü de bilmiyor, belki forumumuzda aynı sorunu yaşayıp çözüm bulanlar olabilir.
Birçok araştırma yaptım ama mâlesehef o yöntemlerde bir işe yaramadı . Biraz önce yine pek önemli olmayan fotoğraf dosyasını gizli dosyalara ekledim ve oda silindi kendiliğinden. Galeride albüm duruyordu ve yine dosya bozuk ve desteklenmiyor diyor . Hâlâ çözemediğim devam eden bir sorun var .

Oyla:

TacoNikky

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Taco
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Meslek
App Dev/Tech
Konular
7
1 seneyi geçti benim de gizledigim klasördeki resim ve videolar gitti. Xiaomi gizle deyince isimlerin başına . koyarak gizliyor. Temizlik uygulamasında yada benzeri uygulamalar da bu nokta ile başlayan uzantısı olmayan dosyaları kalıntı diye siliyorlar. Ben de zamanında çok uğraştım ama geri gelmedi, geçmiş olsun.

Oyla:

Damla alpoğlu

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Damla
Cihazım
Resmi niye 9 pr
Konular
1
1 seneyi geçti benim de gizledigim klasördeki resim ve videolar gitti. Xiaomi gizle deyince isimlerin başına . koyarak gizliyor. Temizlik uygulamasında yada benzeri uygulamalar da bu nokta ile başlayan uzantısı olmayan dosyaları kalıntı diye siliyorlar. Ben de zamanında çok uğraştım ama geri gelmedi, geçmiş olsun.
Peki sizinde gizlediğiniz klasördeki fotoğraf ve videolar galeride o dosya içinde siyah görüntü biçiminde durmaya devam etti mi ,?

Oyla:

TacoNikky

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Taco
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Meslek
App Dev/Tech
Konular
7
Peki sizinde gizlediğiniz klasördeki fotoğraf ve videolar galeride o dosya içinde siyah görüntü biçiminde durmaya devam etti mi ,?
Benimki komple gitti, sanki hiç öyle bir resim, video yokmuş gibi.
Sizinkinde durum farklı olabilir. Ben bunu daha sonra denemiştim ve adı .xcvbnkgfdf görünen dosyayı kendim image.jpg şeklinde isimlendirdiğimde resim düzelmişti. Dosya yöneticisiyle dosyaları bulursanız dediğim şekilde kurtarabilirsiniz.

\MIUI\Gallery\cloud\.secretAlbum muhtemelen dosyalar burada saklanıyor.

Bu sorunu yaşayan başka birisi de play store'dan dumpster uygulamasını yükleyip resimleri geri getirdiğini yazmış. Deneyebilirsiniz.

Son düzenleme:
Oyla:

Damla alpoğlu

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Damla
Cihazım
Resmi niye 9 pr
Konular
1
Benimki komple gitti, sanki hiç öyle bir resim, video yokmuş gibi.
Sizinkinde durum farklı olabilir. Ben bunu daha sonra denemiştim ve adı .xcvbnkgfdf görünen dosyayı kendim image.jpg şeklinde isimlendirdiğimde resim düzelmişti. Dosya yöneticisiyle dosyaları bulursanız dediğim şekilde kurtarabilirsiniz.

\MIUI\Gallery\cloud\.secretAlbum muhtemelen dosyalar burada saklanıyor.

Bu sorunu yaşayan başka birisi de play store'dan dumpster uygulamasını yükleyip resimleri geri getirdiğini yazmış. Deneyebilirsiniz.
Dumster uygulamasını denedim ama kaybolan fotoğraflar gelmedi . Ve bilgilendirmeniz için çok teşekkür ederim. Muhakak yapacağım dediklerinizi :)

Oyla:
Üst Alt