- Adım
- Berkay
- Cihazım
- Note 8 Pro
- Konular
- 54
Herkese iyi forumlar kısa süre önce modlu WhatsApp'tan normal WhatsApp kullanmaya başladım fakat telefonuma IMEI atılana kadar rahat şekilde kullandım. Başlıkta ve aşağıda gördüğünüz uyarı hatta hatayı almaya başladım lafı uzatmadan kendimin de kullandığı çözümü anlatayım sizlere. Numaranıza WhatsApp'ten mesaj gelecek şekilde olması lazım.
NOT: Tüm WhatsApp sohbet yedekleriniz ve mesajlarınız silinecektir. GBWhatsApp yedeği almadıysanız.
Şimdi ise birinci ve benim kullandığım çözüme geçelim değerli forumdaşlar:
İkinci bir yöntem var fakat ben bunu denemedim denemek isteyenler olursa diye paylaşıyorum.
• WhatsApp'ı en son sürüme, yani kararlı veya beta sürüme güncelleyin.
• VPN ayarlarında WhatsApp MOD değil, resmi WhatsApp seçeneğini seçmelisiniz.
• Bölünmüş ekran veya yüzen uygulamayı kullanın, başka bir cihazınız yoksa bunu Telefon Bağlantısı ile bilgisayarınızdan yapabilirsiniz (QR kodunu taramak için Mağazadan yükleyin) veya ekran görüntüsünü bir kişiye gönderdiyseniz WhatsApp Web'i kullanabilirsiniz.
• Bağlantı kurulduktan sonra lokasyonu devre dışı bırakmaya veya proxy kullanmaya gerek yok.
• 15 saniyeden fazla sürmeyin
Yandex linklerini de bıraktım kullanmak isteyenler için
KULLANMAK VE DENEMEK TAMAMEN SİZE AİTTİR BEN SADECE KENDİ YAPTIĞIM VE KULLANDIĞIM YÖNTEMİ PAYLAŞTIK TÜM RİSK VE SORUMLULUKLAR SİZE AİTTİR.
NOT: Tüm WhatsApp sohbet yedekleriniz ve mesajlarınız silinecektir. GBWhatsApp yedeği almadıysanız.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
- Google Play Store Protect kapatın.
- GBWhatsApp_2.24.15.512_gw_sign adlı apkyı kurun, ardından numaranızı ekleyin ve oturum açın.
- WhatsApp'tan veya kısa mesaj yoluyla alacaksınız. Daha gelen kodu giriyorsunuz.
- Numaranızı girdikten sonra ve adınız girmeniz istendiğinde, burada GBWhatsApp_Pro adlı apk'yı yükleyiniz ve artık WhatsApp kullanabilirsiniz.
- Not: Bu sürüm yalnızca cihaz bağlayamayanlar için tasarlanmıştır. Riski size ait olmak üzere kullanın.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
İkinci bir yöntem var fakat ben bunu denemedim denemek isteyenler olursa diye paylaşıyorum.
• WhatsApp'ı en son sürüme, yani kararlı veya beta sürüme güncelleyin.
• VPN ayarlarında WhatsApp MOD değil, resmi WhatsApp seçeneğini seçmelisiniz.
• Bölünmüş ekran veya yüzen uygulamayı kullanın, başka bir cihazınız yoksa bunu Telefon Bağlantısı ile bilgisayarınızdan yapabilirsiniz (QR kodunu taramak için Mağazadan yükleyin) veya ekran görüntüsünü bir kişiye gönderdiyseniz WhatsApp Web'i kullanabilirsiniz.
• Bağlantı kurulduktan sonra lokasyonu devre dışı bırakmaya veya proxy kullanmaya gerek yok.
• 15 saniyeden fazla sürmeyin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yandex linklerini de bıraktım kullanmak isteyenler için
KULLANMAK VE DENEMEK TAMAMEN SİZE AİTTİR BEN SADECE KENDİ YAPTIĞIM VE KULLANDIĞIM YÖNTEMİ PAYLAŞTIK TÜM RİSK VE SORUMLULUKLAR SİZE AİTTİR.
Son düzenleme: