Rehber Giriş Yapmak İçin Resmi WhatsApp Uygulamasına Sahip Olmanız Gerekiyor Hatasının Çözümü

note8prosahibi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berkay
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
54
Herkese iyi forumlar kısa süre önce modlu WhatsApp'tan normal WhatsApp kullanmaya başladım fakat telefonuma IMEI atılana kadar rahat şekilde kullandım. Başlıkta ve aşağıda gördüğünüz uyarı hatta hatayı almaya başladım lafı uzatmadan kendimin de kullandığı çözümü anlatayım sizlere. Numaranıza WhatsApp'ten mesaj gelecek şekilde olması lazım.
NOT: Tüm WhatsApp sohbet yedekleriniz ve mesajlarınız silinecektir. GBWhatsApp yedeği almadıysanız.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Şimdi ise birinci ve benim kullandığım çözüme geçelim değerli forumdaşlar:
  1. Google Play Store Protect kapatın.
  2. GBWhatsApp_2.24.15.512_gw_sign adlı apkyı kurun, ardından numaranızı ekleyin ve oturum açın.
  3. WhatsApp'tan veya kısa mesaj yoluyla alacaksınız. Daha gelen kodu giriyorsunuz.
  4. Numaranızı girdikten sonra ve adınız girmeniz istendiğinde, burada GBWhatsApp_Pro adlı apk'yı yükleyiniz ve artık WhatsApp kullanabilirsiniz.
  5. Not: Bu sürüm yalnızca cihaz bağlayamayanlar için tasarlanmıştır. Riski size ait olmak üzere kullanın.

İkinci bir yöntem var fakat ben bunu denemedim denemek isteyenler olursa diye paylaşıyorum.
• WhatsApp'ı en son sürüme, yani kararlı veya beta sürüme güncelleyin.
• VPN ayarlarında WhatsApp MOD değil, resmi WhatsApp seçeneğini seçmelisiniz.
• Bölünmüş ekran veya yüzen uygulamayı kullanın, başka bir cihazınız yoksa bunu Telefon Bağlantısı ile bilgisayarınızdan yapabilirsiniz (QR kodunu taramak için Mağazadan yükleyin) veya ekran görüntüsünü bir kişiye gönderdiyseniz WhatsApp Web'i kullanabilirsiniz.
• Bağlantı kurulduktan sonra lokasyonu devre dışı bırakmaya veya proxy kullanmaya gerek yok.
• 15 saniyeden fazla sürmeyin

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yandex linklerini de bıraktım kullanmak isteyenler için

KULLANMAK VE DENEMEK TAMAMEN SİZE AİTTİR BEN SADECE KENDİ YAPTIĞIM VE KULLANDIĞIM YÖNTEMİ PAYLAŞTIK TÜM RİSK VE SORUMLULUKLAR SİZE AİTTİR.

Son düzenleme:

alikaan80

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
kaan
Cihazım
13 pro plus 5g
Konular
0
Merhaba yöntem 1 işe yaradı ama bildirimler vs gelmiyor çözümünü biliyor musunuz ?

note8prosahibi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berkay
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
54
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Merhaba yöntem 1 işe yaradı ama bildirimler vs gelmiyor çözümünü biliyor musunuz ?
Hocam ilk olarak ekteki ayar varsa sizde onu için sonra da arkaplan veri kısıtlamasını kaldırın

Ekli dosyalar

• Screenshot_2024-10-17-22-21-27-132_com.miui.securitycenter.jpg
    Screenshot_2024-10-17-22-21-27-132_com.miui.securitycenter.jpg
    271,8 KB · Görüntüleme: 26

maho23

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
mahmut
Cihazım
Redmi K60 Pro
Konular
4
note8prosahibi
Allah razı olsun sizden hocam. Bu bela beni de bulmuştu. Üstelik resmi whatsapp sürümünü kullanırken başıma geldi. Sayenizde 1. yöntem ile şimdilik sorunu çözdüm. Bu gb pro sürümünü de daha önce hiç kullanmamıştım , arayüzü falan diğer modlardan farklı. Güncelleme gelince uygulama uyarı veriyor mu acaba ? Uzun vadede bir sıkıntı yaşamamak adına soruyorum. Yani yeni sürüm gelirse şayet direk güncellemesini yapalım mı ?

note8prosahibi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berkay
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
54
note8prosahibi
Allah razı olsun sizden hocam. Bu bela beni de bulmuştu. Üstelik resmi whatsapp sürümünü kullanırken başıma geldi. Sayenizde 1. yöntem ile şimdilik sorunu çözdüm. Bu gb pro sürümünü de daha önce hiç kullanmamıştım , arayüzü falan diğer modlardan farklı. Güncelleme gelince uygulama uyarı veriyor mu acaba ? Uzun vadede bir sıkıntı yaşamamak adına soruyorum. Yani yeni sürüm gelirse şayet direk güncellemesini yapalım mı ?
Uygulama güncelleme alırsa uyarı gelir gelmezse de en altta güncelleme kısmı var hocam oradan kontrol edebilirsiniz.
Ana sayfadaki üç noktaya tıklayınız gbwa settings var oradan en altta güncelleme kısmını görebilirsiniz.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2024-10-22-12-34-42-787_com.universe.messenger.jpg
    Screenshot_2024-10-22-12-34-42-787_com.universe.messenger.jpg
    493,5 KB · Görüntüleme: 19

Lastmaniac

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Faruk
Cihazım
Mi9se
Konular
0
Selamün aleyküm bu işlemleri bitirdikten sonra tekrar Googleplaydeki play protech acmamizda bir sakınca varmı bir sorun olusurmu acaba

note8prosahibi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berkay
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
54
Selamün aleyküm bu işlemleri bitirdikten sonra tekrar Googleplaydeki play protech acmamizda bir sakınca varmı bir sorun olusurmu acaba
Oluşturmaz uyarı verir sadece bu uygulama zararlı diye

note8prosahibi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berkay
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
54
Uygulama güncelleme alırsa uyarı gelir gelmezse de en altta güncelleme kısmı var hocam oradan kontrol edebilirsiniz.
Ana sayfadaki üç noktaya tıklayınız gbwa settings var oradan en altta güncelleme kısmını görebilirsiniz.
Güncelleme gelmiş hocam uygulamaya girince later ve download diye uyarı çıkıyor download derseniz indirip direkt kurabilirsiniz

maho23

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
mahmut
Cihazım
Redmi K60 Pro
Konular
4
note8prosahibi Güncelleme uyarısı geldi. Web sitesine yönlendirdi. Apk yı indirip kurunca 2 tane whatsapp pro uygulaması yüklenmiş oldu. Yani mevcut olana update yapmadı. Güncel indirdiğime girince yine resmi sürüm kurun diye uyarı verdi. Henüz denemedim ama sanırım yine 1. yöntemdeki gibi uygulayacağız.

note8prosahibi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berkay
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
54
note8prosahibi Güncelleme uyarısı geldi. Web sitesine yönlendirdi. Apk yı indirip kurunca 2 tane whatsapp pro uygulaması yüklenmiş oldu. Yani mevcut olana update yapmadı. Güncel indirdiğime girince yine resmi sürüm kurun diye uyarı verdi. Henüz denemedim ama sanırım yine 1. yöntemdeki gibi uygulayacağız.
evet hocam uygulama içinden yedeğinizi alın çok önemli konuşmalar varsa yoksa hem yeni proyu hem de yeni activator var sitede ikisini de indirip ilk yöntem gibi yapacaksınız böyle bir koruma bulmuşlar

Üst Alt