Yardım Giden Çağrı Açılınca Telefon TİTREMİYOR

NijadT

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Nijad
Cihazım
Pocophone F1
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
11.0.4
Telefon Modeli
Pocophone f1
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Arkadaşlar merhaba

Telefonu ilk aldığın zaman sorunsuzca çalışan özellik ( bir yeri aradığım zaman çağrı cevaplandıgi an telefon titreyip haber vermesi geliştirici özelliklerini açtığımdan beri) şu an ne yaptıysam çalışmıyor. Formu kontrol ettim arkadaşlar açıklamış; arama ayarları - gelişmiş ayarlar - arama yanitlandiginda telefonu titrer. Fakat olmuyor Yazılım guncel sürüm ( miui global
11.0.4 kararlı / 11.0.4.0 quejmixm )
Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim

m.eminnn

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Emin
Cihazım
Note 8 Pro 64GB
Konular
1
Arkadaşlar merhaba

Telefonu ilk aldığın zaman sorunsuzca çalışan özellik ( bir yeri aradığım zaman çağrı cevaplandıgi an telefon titreyip haber vermesi geliştirici özelliklerini açtığımdan beri) şu an ne yaptıysam çalışmıyor. Formu kontrol ettim arkadaşlar açıklamış; arama ayarları - gelişmiş ayarlar - arama yanitlandiginda telefonu titrer. Fakat olmuyor Yazılım guncel sürüm ( miui global
11.0.4 kararlı / 11.0.4.0 quejmixm )
Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim
Hocam bu sorunu çözebildin mi? Bende de aynı sorun vardı. Dokunulduğunda titret özelliğini aktifleştirdim, sorun çözülmüş gözüküyor fakat diğer durumlarda da yani normal dokunmalarda titremeye başladı. Önceden öyle olup olmadığını hatırlamıyorum. Çözdüyseniz bu konuda yardımcı olmanızı rica eder, çözemediyseniz benim çözümü bu şekilde bulduğumu ifade etmek isterim.
Teşekkürler, saygılar...

Oyla:

NijadT

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Nijad
Cihazım
Pocophone F1
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam bu sorunu çözebildin mi? Bende de aynı sorun vardı. Dokunulduğunda titret özelliğini aktifleştirdim, sorun çözülmüş gözüküyor fakat diğer durumlarda da yani normal dokunmalarda titremeye başladı. Önceden öyle olup olmadığını hatırlamıyorum. Çözdüyseniz bu konuda yardımcı olmanızı rica eder, çözemediyseniz benim çözümü bu şekilde bulduğumu ifade etmek isterim.
Teşekkürler, saygılar...
Merhaba benim sorunum arama yaparken karşı taraf açınca telefonun titremesi Hâlâ düzelmedi Bilen varsa yardımlarını bekliyorum

Oyla:

sesko86

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sesko
Cihazım
Redmi note 7
Konular
29
Merhaba benim sorunum arama yaparken karşı taraf açınca telefonun titremesi Hâlâ düzelmedi Bilen varsa yardımlarını bekliyorum

Hocam Ayarlar/ek ayarlar/erisebilirlik/fiziksel kismini kontrol edin.

Oyla:
Üst Alt