Yardım Ghost touch olan bölge iptal edilir mi ?

Latif5334

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Burhan
Cihazım
Galaxy s7
Konular
16
Arkadaşlar Mi11 lite cihazımda ghost touch var ekranın en üst köşesinde bu sorunu yazılım ile ghost touch olan bölgeyi iptal etme şansım varmı edge ekranlarda olur mesela dokunma algılamasın diye kenarları için ayar yapılır.
Bu şekilde bir uygulama varmı tek derdim ekranın en uç noktasını dokunmatik algılamasın iptal edeyim orayı olabilir mi böyle birşey ?

Eren KS

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
XM 12 -- CUPID
Meslek
Gemi İnşaat
Konular
12
Arkadaşlar Mi11 lite cihazımda ghost touch var ekranın en üst köşesinde bu sorunu yazılım ile ghost touch olan bölgeyi iptal etme şansım varmı edge ekranlarda olur mesela dokunma algılamasın diye kenarları için ayar yapılır.
Bu şekilde bir uygulama varmı tek derdim ekranın en uç noktasını dokunmatik algılamasın iptal edeyim orayı olabilir mi böyle birşey ?
Şöyle bişey paylaşılmış ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemiyorum bi deneyin isterseniz
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Sent from my Mi 10 using Tapatalk

blackrow67

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
DoğuHan
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
16
Bu sorun yazılımsal olmasın? yani Mi 11 lite bildiğim kadarıyla amoled bir ekrana sahip ve bu ghost touch bilindiği kadarıyla Tianma panel kullanan modellerde yaşanıyordu.

Latif5334

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Burhan
Cihazım
Galaxy s7
Konular
16
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şöyle bişey paylaşılmış ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemiyorum bi deneyin isterseniz
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Sent from my Mi 10 using Tapatal
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yükledim ama gösterilen yer 90 zaten benim bir işe yaramadı maalesef.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu sorun yazılımsal olmasın? yani Mi 11 lite bildiğim kadarıyla amoled bir ekrana sahip ve bu ghost touch bilindiği kadarıyla Tianma panel kullanan modellerde yaşanıyordu.
Olabiliyor maalesef :(

Üst Alt