Yardım Ghost screen

Bedirhan kKöse

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Bedirhan
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
1
Ekranda sürekli önceki sekmede simgeler kalıyor yazılım ile düzelecek bir durum mu yoksa garantiye mi vermem gerek

Superkahrmn

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mahmut
Cihazım
Xiaomi Mi Note3
Konular
40
Ekranda sürekli önceki sekmede simgeler kalıyor yazılım ile düzelecek bir durum mu yoksa garantiye mi vermem gerek
Sabit bir görüntünün ekranda bir süre kaldıktan sonra diğer herhangi bir uygulama veya bölümde ekranda kalmaya devam etme sorunu ghost Screen dir. Panel ile alakalı bir sorundur ve yazılım ile sadece üstü örtülür. Daha sonra artmaya devam edip yazılım ile de gizlenemez hale gelir. Kesim çözüm panel değişimidir.

Oyla:

zran

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Zoran
Cihazım
MIUI+Android
Konular
0
Arkadaşlar benim panel ghost screen şikayeti ile servise gitmişti tianma paneli vardı değiştirildi yine tianma paneli takıldı 1 ay sonra yine ghost screen yaptı tekrar gitti ve boe panel takılmış. Ama renkler olarak mesela pubg oynarken tianma takılı iken ekran renkleri daha canlıydı boe panel takıldıktan sonra renkler mat ve cansız geliyor bir iki tık olarak farklı geldi. Asıl sorum ben note 7 telefonu tianma takılı iken aldım tekrar tianma takılmasını istersem yaparlar mı yapmazlar ise satın alırken tianma takılı ekran vardı boe taktıkları için (benden bir onay alınmadı) iade etme veya değişim hakkım varmı? Bu konu hakkında bilgi ve tecrübe sahibi arkadaşlarımızdan yorumlarınızı bekliyorum.
Not: Telefonumun 1 yıl daha garantisi var

Oyla:

HarmanKardon

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mikail
Cihazım
Redmi note 7
Konular
17
Arkadaşlar benim panel ghost screen şikayeti ile servise gitmişti tianma paneli vardı değiştirildi yine tianma paneli takıldı 1 ay sonra yine ghost screen yaptı tekrar gitti ve boe panel takılmış. Ama renkler olarak mesela pubg oynarken tianma takılı iken ekran renkleri daha canlıydı boe panel takıldıktan sonra renkler mat ve cansız geliyor bir iki tık olarak farklı geldi. Asıl sorum ben note 7 telefonu tianma takılı iken aldım tekrar tianma takılmasını istersem yaparlar mı yapmazlar ise satın alırken tianma takılı ekran vardı boe taktıkları için (benden bir onay alınmadı) iade etme veya değişim hakkım varmı? Bu konu hakkında bilgi ve tecrübe sahibi arkadaşlarımızdan yorumlarınızı bekliyorum.
Millet bu telefonu alırken özellikle boe panelli arıyordu çünkü boe panelde ghost screen sorunu yok, tianma panellerde var. Yani şanslısın.

Oyla:

Superkahrmn

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mahmut
Cihazım
Xiaomi Mi Note3
Konular
40
Ben tianmalı aldım boe takılmış böyle istemiyorum diye bir lüksünüzün olduğunu sanmıyorum iki panel de sonuçta cihazın orjinal paneli. Bir daha aynı sorun olmayacağı için şanslı olduğunuzu düşünüp devam edin bence renk ayarlarından doygunluk ayarı varsa yükseltebilirsiniz.

Oyla:

zran

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Zoran
Cihazım
MIUI+Android
Konular
0
Ben tianmalı aldım boe takılmış böyle istemiyorum diye bir lüksünüzün olduğunu sanmıyorum iki panel de sonuçta cihazın orjinal paneli. Bir daha aynı sorun olmayacağı için şanslı olduğunuzu düşünüp devam edin bence renk ayarlarından doygunluk ayarı varsa yükseltebilirsiniz.
Bu lüks olacak bir durum değil satın aldığımda üzerinde tianma vardı sorun çıkınca boe ile değişildi tekrar yazıyorum sanmıyorum diye bir cevap yerine böyle bir seçeneğimiz var mı onu öğrenmek istiyorum. Ben tianma ekrandan memnundum ghostscreen dışında ki satılan diğer tianma panelli telefonların tümünde bu sorun olmuyor. Biliyorum çünkü 3 adet telefon alındı. Diğer ikisinde böyle bir sorun oluşmadı bende doğal olarak memnun kaldığım tianma ekranın takılmasını istiyorum. Renk doygunluğu ile ilgili yardım aldım aldım ama maalesef ki tianma panelde ki renk doygunluğuna renk canlılığına ulaşmıyor. Ben ürünü satın aldığımda içeriğinde olan donanım ile kullanmak için seçmiştim tianma panel ile kullanmak istiyorum çünkü memnunum ve diğer tianma panel takılı 2 sorunsuz note 7 telefon gibi olabileceği varken servisin tianma panel yerine boe panel onayı alınmadan bilgi verilmeden takma lüksü olmamalı diye düşünüyorum. Lütfen bu konuda net bilgi sahibi olduklarınızı paylaşırsanız daha çok yardımcı olacaksınız.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Oyla:

Superkahrmn

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mahmut
Cihazım
Xiaomi Mi Note3
Konular
40
Bu forum, Xiaomi yetkili servis destek noktası değildir, herkes kendi yaşadığı duruma göre öneri ve fikirlerini sunar, kimsenin ne xiaomi ne de teknik servisi ile bir bağı yok. Kesin bilgiler almak istiyorsanız servis ile görüşün buraya yazmayın.

Tianma panelli ekranınızın ilk değişiminde yeniden tianma takılmış yine aynı sorun çıkmış, aynı sorun çıkacağını bile bile neden tianma panel takmaya devam etsinler. 2 panel de cihazın orjinal paneli, boe panel ile alan da tianma ile alan da aynı parayı veriyor, bununla ilgili bir hak talep edemezsiniz.

Oyla:

zran

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Zoran
Cihazım
MIUI+Android
Konular
0
Bu forum, Xiaomi yetkili servis destek noktası değildir, herkes kendi yaşadığı duruma göre öneri ve fikirlerini sunar, kimsenin ne xiaomi ne de teknik servisi ile bir bağı yok. Kesin bilgiler almak istiyorsanız servis ile görüşün buraya yazmayın.

Tianma panelli ekranınızın ilk değişiminde yeniden tianma takılmış yine aynı sorun çıkmış, aynı sorun çıkacağını bile bile neden tianma panel takmaya devam etsinler. 2 panel de cihazın orjinal paneli, boe panel ile alan da tianma ile alan da aynı parayı veriyor, bununla ilgili bir hak talep edemezsiniz.
Bu forum Xiaomi yetkili servisi olmadığını bende biliyorum tecrübeli ve bilgili arkadaşlardan cevap bekliyorum yazdığımda bunu anlamış olmalısın onun için tecrüben ve bilgin yoksa buraya yazmayın. Bütün tianma paneller sorunlu değil diğer 2 telefon hiçbir sorun çıkarmadı bunu yazmıştım iyi okuyun tianma panel sorunlu ise hala neden evofone mağazalarında tianma panel takılı telefon hala satılmakta ben tianma panel takılı olduğu için bu cihazı seçtim ve hak talep ederim siz bunu hala satışa sunabiliyor iseniz ve hala mağazalarda ise sorunlu olmayan telefonu da tercih etmek istiyorum. Siz demek istediğime odaklanın bakın diğer 2 telefonda tianma takılı bu olmadı 1 yıldır öyleyse mağazada tianma takılı panel telefonları niye toplatmıyor çünkü her tianma takılı cihazında bu sorun yok çevremden ve diğer 2 cihazdan bunu net olarak biliyorum öyleyse bende sorun çıkarmayan tianma panel takılmasını istiyorum ve gayet doğal bir istek ben bu cihazı bu donanım ile aldım değişiklik yapamazsınız onay almadan bende doğal olarak sizden değil bu konuda tecrübe edinmiş ve bilgi sahibi arkadaşlardan yorum bekliyorum.

Oyla:

b3k1rr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
bekir
Cihazım
Mi 9t pro mi 6
Konular
5
Bu forum Xiaomi yetkili servisi olmadığını bende biliyorum tecrübeli ve bilgili arkadaşlardan cevap bekliyorum yazdığımda bunu anlamış olmalısın onun için tecrüben ve bilgin yoksa buraya yazmayın. Bütün tianma paneller sorunlu değil diğer 2 telefon hiçbir sorun çıkarmadı bunu yazmıştım iyi okuyun tianma panel sorunlu ise hala neden evofone mağazalarında tianma panel takılı telefon hala satılmakta ben tianma panel takılı olduğu için bu cihazı seçtim ve hak talep ederim siz bunu hala satışa sunabiliyor iseniz ve hala mağazalarda ise sorunlu olmayan telefonu da tercih etmek istiyorum. Siz demek istediğime odaklanın bakın diğer 2 telefonda tianma takılı bu olmadı 1 yıldır öyleyse mağazada tianma takılı panel telefonları niye toplatmıyor çünkü her tianma takılı cihazında bu sorun yok çevremden ve diğer 2 cihazdan bunu net olarak biliyorum öyleyse bende sorun çıkarmayan tianma panel takılmasını istiyorum ve gayet doğal bir istek ben bu cihazı bu donanım ile aldım değişiklik yapamazsınız onay almadan bende doğal olarak sizden değil bu konuda tecrübe edinmiş ve bilgi sahibi arkadaşlardan yorum bekliyorum.
Usta hiç bir hak talep edemezsiniz bu şekilde kullanmaya devam etmelisiniz eğer sorun olursa tekrar ekranda servise gönderirken tianma panel takılmasını istediğinizi not düşe bilirsiniz

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Yasal anlamda takılan panel orijinal olduğu sürece servisten farklı bir talepte bulunmanız mümkün değil ancak panel değişimi talebiniz ile birlikte cihazınızı tekrar servise gönderebilirsiniz Bir ihtimal müşteri memnuniyetinin sağlanabilmesi adına yeniden panel değişikliği yapılabilir. Tavsiyem kargo ile göndermek yerine cihazınızı servise elden teslim ederek talebinizi açıklamanız yönünde olacaktır.

Oyla:
Üst Alt