Yardım Ghost Screen!!

umutuyar_

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Umut
Cihazım
Redmi Note 6Pro
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
GLOBAL 10.3.5
Telefon Modeli
Redmi Note 6 Pro
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Kurban bayramından 2 gün önce Xiaomi Redmi Note 6 Pro model telefonumu aldım. 1 ay bile dolmadı ancak telefonda Ghost Screen problemi var. Ne yapmalıyım.

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Garantiye yollayın hocam.. Bu arada tüketici haklarına göre yanlış bilmiyorsam cihaz ilk 6 ay içinde sıkıntı çıkarırsa değişim yada iade hakkınız olabilir.. Çok emin değilim forumda görmüştüm ama konu başlığını hatırlamıyorum.. Iyi araştırın hocam tüketici haklarına göz atın, sonra gerekli adımları atarsınız..

Oyla:

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
Ya garantiye yollayın (ki onlar da kullanıcı hatası olarak işlem yapacaklar ve THH'ye şikayet etmeniz gerekecek) ya da cihazdaki okuma modunu açın. Mi A1'de mavi ışık filtresi geçiriyordu sorunu, Redmi Note 6 Pro'da da işe yarayabilir.

Oyla:

umutuyar_

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Umut
Cihazım
Redmi Note 6Pro
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ya garantiye yollayın (ki onlar da kullanıcı hatası olarak işlem yapacaklar ve THH'ye şikayet etmeniz gerekecek) ya da cihazdaki okuma modunu açın. Mi A1'de mavi ışık filtresi geçiriyordu sorunu, Redmi Note 6 Pro'da da işe yarayabilir.

Dead pixel fix isimli programı kullandım şuan sorun çözüldü. Tekrarlarsa burayı guncelleyeceğim

Oyla:

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320
Ghost screen uygulmaları mevcut. Bu uygulamanın hep açık kalması gerekiyor hocam . Güç tasarrufu istisnasına eklemelisin ki kapanmasın. Cihazı aç kapa yaptığındada uygulama kapanır tekrar açmalısın. Eskilerden Lg kullanan biri olarak Ghost ile baya haşır neşir oldum. Uygulama ghostu sadece durduruyor tedavi etmez. Garantili cihazınızı servise göndermelisiniz diye düşünüyorum.

Not : Uygulama bazı bölgelere erişim sağlayamaz. Cihazdan cihaza farklılık olsada buna örnek sanal tuşlar bölümü. Bu bölümün ghost screen sorunu eder.

Oyla:
Üst Alt