- Adım
- Orhan
- Cihazım
- Mi 9 Lite
- Konular
- 53
Arkadaşlar YouTube da biraz video izledikten sonra ana ekrana gelince böyle çizgi çizgi yansıma oluyor
Telefonu bende aldım bildiirm vb sorunu değil de bu sroun kafamı kurcalıyor. Sizce kronik bir sroun mu? Birde olmaması için nelere dikkat etmeliyiz.Ghost screen başlangıcı maalesef,gri tonlarda daha çok belli eder
Always on display kapalı olsun cihazın çok ısınmasına izin vermeyin eğer yine olmaya devam ediyorsa ekran artık bozulmuştur Xiaomi lerde ghost screen zaman zaman kronik olabiliyorTelefonu bende aldım bildiirm vb sorunu değil de bu sroun kafamı kurcalıyor. Sizce kronik bir sroun mu? Birde olmaması için nelere dikkat etmeliyiz.
Note7'de bildiğim kadarı ile Aod yok zaten ? Ya da var da ben mi göremedim?Always on display kapalı olsun cihazın çok ısınmasına izin vermeyin eğer yine olmaya devam ediyorsa ekran artık bozulmuştur Xiaomi lerde ghost screen zaman zaman kronik olabiliyor
Yaşanan hangisi biliyor musunuz peki?Cihazda takılı olan panel'e göre değişiklik gösterir. Bir panel türünde sürekli yaşanırken diğerlerinde yaşanmıyor bu sorun