Yardım Ghost Screen Sorunu

Asto.Vix

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Muhammed
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
2
Telefonu Alalı Henüz 3 Ay Felan Oldu .. Garantisi Devam Ediyor Ghost Screen Sorunu Oldu Servise Yollasam Benden Ücret Alirlarmi ? Cevaplarsanız Sevinirim

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Telefonu Alalı Henüz 3 Ay Felan Oldu .. Garantisi Devam Ediyor Ghost Screen Sorunu Oldu Servise Yollasam Benden Ücret Alirlarmi ? Cevaplarsanız Sevinirim

Kasa üzerinde ezik,göçük vs yoksa almazlar

Oyla:

mirzay06

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mirza
Cihazım
Mi not 10 lite
Konular
3
Ben Ankara GENPA servisine iki kez verdim sorgusuz değiştirdiler yani ikinci kez aynı sorundan ekran değişti

Oyla:

kaptangüler

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ENES
Cihazım
GARNET
Konular
13
Öncelikle geçmiş olsun ve ghost screen grubuna hoş geldin..:( Aynı cihaza sahibim aynı 5 ay kullandıktan sonra ortaya çıktı bu forum dahil heryerde araştırdım tek çözüm servise yollamak..Ama kesin çözülcek diyemem çünkü taktıkları paneldede şansına olablirmiş.İzmirdeyim garantim genpa servisi..İlk başta değiştirecektim ama şimdi vazgeçtim telefonu açtırmak istemiyorum çünkü soğurum..Bu duruma alıştım takmıyorum..Takılan panle adi olduğu için telefon küçük şekilde bile ısınınca ghost başlıyor olay bu..Çok rahatsız oluyorsanız verin garantiye hiçbir ücret vs. talep etmiyorlar telefonda bariz kullanıcı hatalrı olmadıkça( yamulma kırık falan filan)..1 hafta içinde de teslim oluyormuş. tekrar geçmiş olsun selamlar

Oyla:

Asto.Vix

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Muhammed
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Peki Garanti Kağıdında Genpa Mi Yazıyordu ? Benim Garanti Kağıdında Mi Servis Yazıyor Mi.com dan bakınca Genpa , Evoafone Felan Yetkili Servistir Diyor .. Şimdi Benim Garantim Genpa Mi Olmuş Oluyo Anlamadim

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Peki Garanti Kağıdında Genpa Mi Yazıyordu ? Benim Garanti Kağıdında Mi Servis Yazıyor Mi.com dan bakınca Genpa , Evoafone Felan Yetkili Servistir Diyor .. Şimdi Benim Garantim Genpa Mi Olmuş Oluyo Anlamadim
Cihazınızı Genpa, Ouno veya Evofone servislerinden birine teslim edebilirsiniz.

Oyla:

merdumgiriz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MUHARREM
Cihazım
Poco x3 Pro
Meslek
Gıda Mühendisi
Konular
11
Öncelikle geçmiş olsun ve ghost screen grubuna hoş geldin..:( Aynı cihaza sahibim aynı 5 ay kullandıktan sonra ortaya çıktı bu forum dahil heryerde araştırdım tek çözüm servise yollamak..Ama kesin çözülcek diyemem çünkü taktıkları paneldede şansına olablirmiş.İzmirdeyim garantim genpa servisi..İlk başta değiştirecektim ama şimdi vazgeçtim telefonu açtırmak istemiyorum çünkü soğurum..Bu duruma alıştım takmıyorum..Takılan panle adi olduğu için telefon küçük şekilde bile ısınınca ghost başlıyor olay bu..Çok rahatsız oluyorsanız verin garantiye hiçbir ücret vs. talep etmiyorlar telefonda bariz kullanıcı hatalrı olmadıkça( yamulma kırık falan filan)..1 hafta içinde de teslim oluyormuş. tekrar geçmiş olsun selamlar
hocam bende pazartesi genpaya gönderttirdim aldığım yerden tahmini kesin olarak ne zaman gelir. vanda yaşıyorum sanırım istanbul veya izmire gönderildi

Oyla:
Üst Alt