Yardım Ghost Screen Sorunu

omerk5469

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ömer
Cihazım
Redmi Note 11
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global Kararlı v11.0.3
Telefon Modeli
Redmi Note 5 Pro
Bootloader Kilidi
Kapalı
Telefonu alalı bir hafta oldu. Dün ekran ayarları kısmına bakınca renk şeması özelliğini gördüm. Soğuk renk şeması gözüme daha hoş geldi ve onu seçtim. Bugün telefonu son parlaklıkta kullandığım zamanlarda az da olsa ghost Screen ile karşılaştım. Araştırınca bu sorunun renk şeması ile ilgili olabileceğini gördüm ve renk şemasını eski haline(standart) getirdim. Standart renk şeması ile ghost screen sıkıntısı yaşamazsam böyle devam mı etmeliyim? Ghost screen olayı gün geçtikçe artar mı? Şu an sıkıntının düzeldiğini görsem bile garantiye göndermem gerekir mi sizce? Garanti ile uğraşmak istemiyorum ancak bir yandan da ilerde bu sıkıntının artmasından endişeleniyorum. Standart renk şemasında şu ana kadar bir sıkıntı yaşamadım.

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
149
Merhaba Renk şeması geçici bir çözümdür. Garanti çözüm ekran değiştirmek olacaktır. Huaxing veya başka bir panel ekran taktırsanız Ghost screent bir daha uğramaz. Tianma panellerde kaçınılmaz bir durum maalesef.

Oyla:

omerk5469

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ömer
Cihazım
Redmi Note 11
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Merhaba Renk şeması geçici bir çözümdür. Garanti çözüm ekran değiştirmek olacaktır. Huaxing veya başka bir panel ekran taktırsanız Ghost screent bir daha uğramaz. Tianma panellerde kaçınılmaz bir durum maalesef.
Şuanki panelim shenchao. Ürün ithalatçı garantili. Panel seçimi yapma imkanı tanırlar mı acaba?

Oyla:

omerk5469

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ömer
Cihazım
Redmi Note 11
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Standart renk şemasında olmuyor demiştim ama az önce son parlaklıkta bir deneme yaptım ve her renk şemasında ghost screen oluştuğunu gördüm. Şuan kullanıma engel değil ancak ilerde sıkıntı yaratacak sanırım.

Oyla:

kaptangüler

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ENES
Cihazım
GARNET
Konular
13
redmi note 8 kullaniyorum, ekranım genelde orta parlakliktadir..bende once ustten basladi daha sonra yanlardan asagiya dogru indi ondan sonrada klavyenin ciktigi bolgeye geldi orda kaldi..oyle idare ediyorum

Oyla:

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
149
Standart renk şemasında olmuyor demiştim ama az önce son parlaklıkta bir deneme yaptım ve her renk şemasında ghost screen oluştuğunu gördüm. Şuan kullanıma engel değil ancak ilerde sıkıntı yaratacak sanırım.
Bende note 5 kullandığım zamanlarda Bu sorunu ekran değiştirerek çözmüştüm Şansıma Huaxing panel takıldı ghost screen olmadı birdaha Sonra 1 sene Note 8 kullandım Huaxing panel de onda da olmadı.

Oyla:

codex

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ali
Cihazım
S9 Plus
Konular
24
Tianma ve shenchao panellerin kaçınılmazıdır.Panel değişimi gerek.

Oyla:
Üst Alt