Yardım Ghost Screen Mi?

Can123im

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Fatih
Cihazım
Redmi note 9pro
Meslek
Öğrenci
Konular
8
Arkadaşlar 1 aydır Red mi note 7 kullanıyorum. 2 haftadır felanda WhatsApp a girdiğimde mesela x arkadasıma mesaj atmak için giriyorum anlık ana ekran fotoğrafı geçiyor geri yapıyorum yine aynı yine mesaj atmak için girdiğimde görünüp kayboluyor ama sadece WhatsApp ta oluyor. Bende ghost Screen başlangıcı felan mı yoksa donanımsal güncelleme gelince düzelir mi merak ettim.
Son olarakta WhatsApp ı arka plandan kaldırıp geri girince direk düzeliyor.

Sekko

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
129
Bana yazılımsal bir sorun gibi geldi hocam . Ghost screen olsa cihazda hangi ekranda olursanız olun altta wp görüntüsü olması gerekirdi

Oyla:

unal12344

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ünal
Cihazım
xiomi mi 8 lite
Konular
20
Arkadaşlar 1 aydır Red mi note 7 kullanıyorum. 2 haftadır felanda WhatsApp a girdiğimde mesela x arkadasıma mesaj atmak için giriyorum anlık ana ekran fotoğrafı geçiyor geri yapıyorum yine aynı yine mesaj atmak için girdiğimde görünüp kayboluyor ama sadece WhatsApp ta oluyor. Bende ghost Screen başlangıcı felan mı yoksa donanımsal güncelleme gelince düzelir mi merak ettim.
Son olarakta WhatsApp ı arka plandan kaldırıp geri girince direk düzeliyor.
hocam cihazım mi 8 lite 11 aydır kullanıyorum hiç dikkat etmemiştim bugün aynı sorun bende de oldu her zaman olmuyor ara sıra duvar kağıdı geri giderken hafif beliriyor yazılımsal bir sıkıntı herhalde ghost screen olsa sürekli öyle kalırdı

Oyla:

yeniyim

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
su
Cihazım
redmi note 7
Konular
0
Yazılımsal gibi duruyor bro