Yardım Ghost Screen Garanti

Talhaokte

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Redmi note 7
Konular
45
Merhabalar, cihazım Tianna panel ve ghost screen e artık dayanamamaya başladım, garantim devam ediyor fakat kamera camım kırılmıştı ve kameraya yeni cam taktırmıştım tanıdığım telefoncudan, bu sebeple garanti dışına çıkar mı? Yoksa yine de değiştirirlermi ekranı?

Ve ayrıca garanti kapsamına girerse cihazım rootlu ve farklı bir romlu bu sorun yaratır mı? Cihazı sıfırlama vs gibi işlemler yapıyorlar mı ekran değiştirirken?,

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Merhabalar, cihazım Tianna panel ve ghost screen e artık dayanamamaya başladım, garantim devam ediyor fakat kamera camım kırılmıştı ve kameraya yeni cam taktırmıştım tanıdığım telefoncudan, bu sebeple garanti dışına çıkar mı? Yoksa yine de değiştirirlermi ekranı?

Ve ayrıca garanti kapsamına girerse cihazım rootlu ve farklı bir romlu bu sorun yaratır mı? Cihazı sıfırlama vs gibi işlemler yapıyorlar mı ekran değiştirirken?,
Cihazın kilidini kapatıp gönderin ne olur ne olmaz riske gerek yok,
Kamera camı değiştirirken arka kapak açıldıysa vs işlem yapıldığı bariz bir şekilde belli olduysa cihaz garanti dışı kalır cihaz.

Talhaokte

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Redmi note 7
Konular
45
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cihazın kilidini kapatıp gönderin ne olur ne olmaz riske gerek yok,
Kamera camı değiştirirken arka kapak açıldıysa vs işlem yapıldığı bariz bir şekilde belli olduysa cihaz garanti dışı kalır cihaz.
Cihaz kapağı açılmadı sadece kırık cam çıkartılıp yerine cam takıldı camın farklı olduğu bariz ama kapak açılmadı ne olur?

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Cihaz kapağı açılmadı sadece kırık cam çıkartılıp yerine cam takıldı camın farklı olduğu bariz ama kapak açılmadı ne olur?
Kesin bir şey söylemek doğru olmaz o zaman servise gönderin durumu takip edin hocam

Üst Alt