Soru Ghost screen 3. Panel değişimi

Vigorus

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Xiaomi mi 8 lit
Konular
28
Arkadaşlar cihazım mi 8 lite telefonu kullanırken ghost screen olduğunu gördüm evofone Türkiye garantili telefonumu garantiyr yolladım telefonun ekranını bir hafta içinde değiştirip bana gönderdiler geldiğinde telefonu 1 gün kullandım ve akşamına ghost screen devam ediyordu bende tekrar iletişime geçip tekrar yolladım telefonu gene ekran değişimi yapıldı ve telefon dün elime geçti 1 2 saat kullandım be hâlâ ghost screnn devam ediyodu mail yoluyla telefon numarası istedim veya bana ulaşın dedim ulaştılar dedim ki hala devam ediyor sorun hemide extrasıyla ahize hoparlörü patlak adam aradığında anladım cart cart ses geliyo arayan kişi fotoğraf atmamı istedi mail yoluyla cihazı tekrar göndermemi rica etti ve dün tekrar yolladım 2 gün icinde en hızlı bir şekilde yapılıp göndereceklerini söyledi bizzat kendim incelecegim dedi geldiğinde aynı sorun ile karşılaşırmıyım sizce ve hiç bu olay başina gelmiş biri varmı mi 8 lite veya başka cihazlarda olabilir ne yapmam gerek yardımcı olursanız çok sevinirim.

Fakelifetk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emirhan
Cihazım
Redmi note 7
Meslek
E-Ticaret
Konular
28
Tekrar tekrar göndermek yerine hakem heyetine başvururdum herhalde. İçerden tanıdık olmasa belki bende aynı şekil yaşicaktim.

Oyla:

Vigorus

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Xiaomi mi 8 lit
Konular
28
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Artık bunda da olmazsa zaten hakem heyetiyle uğraştirmayin bana para iadesi yapın diyicem yok derlersede hakem heyeti yolu gözüktü

Oyla:

Fakelifetk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emirhan
Cihazım
Redmi note 7
Meslek
E-Ticaret
Konular
28
Evet demezler zaten hakem heyeti mecbur.

Oyla:
Üst Alt