- Adım
- Mustafa
- Cihazım
- Xiaomi mi 8 lit
- Konular
- 28
Arkadaşlar cihazım mi 8 lite telefonu kullanırken ghost screen olduğunu gördüm evofone Türkiye garantili telefonumu garantiyr yolladım telefonun ekranını bir hafta içinde değiştirip bana gönderdiler geldiğinde telefonu 1 gün kullandım ve akşamına ghost screen devam ediyordu bende tekrar iletişime geçip tekrar yolladım telefonu gene ekran değişimi yapıldı ve telefon dün elime geçti 1 2 saat kullandım be hâlâ ghost screnn devam ediyodu mail yoluyla telefon numarası istedim veya bana ulaşın dedim ulaştılar dedim ki hala devam ediyor sorun hemide extrasıyla ahize hoparlörü patlak adam aradığında anladım cart cart ses geliyo arayan kişi fotoğraf atmamı istedi mail yoluyla cihazı tekrar göndermemi rica etti ve dün tekrar yolladım 2 gün icinde en hızlı bir şekilde yapılıp göndereceklerini söyledi bizzat kendim incelecegim dedi geldiğinde aynı sorun ile karşılaşırmıyım sizce ve hiç bu olay başina gelmiş biri varmı mi 8 lite veya başka cihazlarda olabilir ne yapmam gerek yardımcı olursanız çok sevinirim.