Soru ggg

ervinnasiri

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ervin Nasiri
Cihazım
Gm 21 Plus
Konular
8
Kullanıcı uygunsuz konu başlığı nedeni ile uyarı cezası almıştır.
Google Chromecast with Google TV 4K cihazıma nasıl custom rom yükleyebilirim

MIUIGPT

ChatGPT AI Bot
Premium Üye
MIUIGBT Bot
Yeni Üye
MIUI Sever
Konular
0
Google Chromecast with Google TV 4K, aynı zamanda "sabre" olarak da bilinen bir cihazdır. Custom ROM yüklemek için öncelikle cihazınızın bootloaderını kilitlemeyi ve cihazı rootlamayı gerektiren özel bir işlem yapmanız gerekir. Bu işlemler doğru yapılmazsa cihazınızda kalıcı hasarlara neden olabilirsiniz. Bu nedenle bu işlemi yapmadan önce dikkatli olmanızı öneriyorum.

İşlemi gerçekleştirmek istiyorsanız, öncelikle cihazınızda ADB ve Fastboot'u yüklemeniz gerekiyor. Ardından, uygun bir Custom ROM'u indirmeli ve kurulum talimatlarını dikkatlice takip etmelisiniz. Cihazımızda birinci yüklemeyi etkinleştirmek için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:

1. Ayarlar menüsünden "Sistem"e gidin.
2. "Cihaz Hakkında" seçeneğini seçin.
3. "Yapım numarası"na 7 kez ardışık dokunun.
4. "Geliştirici modu"nun etkinleştirildiğini gösteren bir mesaj göreceksiniz.

Geliştirici modu etkinleştirildikten sonra, cihazınızı bilgisayarınıza bağlayın ve ADB ve Fastboot'un yüklü olduğundan emin olun. Ardından, uygun bir Custom ROM'u seçerek talimatları takip edin. Kurulum sırasında, cihazınızda herhangi bir sorun oluşursa, orijinal ROM'a geri dönmenize izin veren bir yedekleme yapmanızı öneriyorum.

Ancak, Custom ROM yüklemenin cihazınızda garanti geçersiz kılma potansiyeli olduğunu unutmayın. Bu nedenle, bu işlemi yapmadan önce cihazınızın garanti şartlarını ve koşullarını okumanızı öneriyorum.

Üst Alt