Soru Geri Çekilen Android 10 dayım Benim Gibiler Şarjınız Nasıl Gidiyor ?

4JustMania

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yok
Cihazım
xiaomi 9
Konular
19
En son geri cekilen android 10 dayim hersey 10 numara donma kasma takilma hicbirsey yok gayet stabil ekrandada bir netlik var 9 a gore hersey guzelde sanki sarji biraz hizli bitiyor cihazin acaba bunun içinmi geri cekildi 4000 mh cok iyi gitmesi lazim acaba yeni gelecek 10 guncellemesi sarj odaklimi gelir ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu arada telefonum yeni genpa garantili icinden cikan kilifla kullaniom cok sarardi ucuz ekran koruyucu ile kilif isteyenler bu linklerden alsinlar cok kaliteli ve ucuz

Son düzenleme:

mharun

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Harun
Cihazım
Mi A3
Meslek
Medya Koordinatörü
Konular
3
İlk hafta benim de batarya çabuk bitiyordu. Sonrasında 10 saate yakın sot almaya başladım. Yapay zeka önce ne kullandığına bakıp sonra ona göre optimize ediyor sanırım :)

Oyla:

istebuazizi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Azizak
Cihazım
mi max 64gb
Konular
25
bende de ekran süresi vs problem pek değil ancak şu sorun, uygulamalar anlamlı anlamsız kapanabiliyor ya da ekranda akış sorunları var gibi kaydırma ölçüleri dpi ölçüleri ile ilgili gibi. ilginç ama bunların çözümü de zor

Oyla:

4JustMania

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yok
Cihazım
xiaomi 9
Konular
19
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bende de ekran süresi vs problem pek değil ancak şu sorun, uygulamalar anlamlı anlamsız kapanabiliyor ya da ekranda akış sorunları var gibi kaydırma ölçüleri dpi ölçüleri ile ilgili gibi. ilginç ama bunların çözümü de zor
otodan guncellediysen olur bende guncelleyince oyle seyler oldu 9 un ustune sonra formatladim duzeldi sadece sarj biraz hizli gidiyor gibi belki zamanla duzelir yada yeni 10 guncellemesi gelince onu kuracagiz artik ama suan genel anlamda cok memnunum telefon gayet akici ve seri animasyonlari daima kapat yaparim telefona ayri bir akicilik veriyor

Oyla:

altuns

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Mevlut
Cihazım
Resmi 5 plus
Konular
45
Benim google chrome dışında sorunum yok chrome da sürekli donuyor

Ekli dosyalar

• Screenshot_20200421-053252.png
    Screenshot_20200421-053252.png
    99,1 KB · Görüntüleme: 31
Oyla:

kvkfurkan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Xiaomi Mi 9T
Konular
8
Aynı sorun bende de var şarj süresinde çok ciddi düşüşler var şuan Android 10 MIUI 11.0.5 hard reset çözümlerini denedim pek bi sonuç alamadım

Oyla:
Üst Alt