Sohbet Gereksiz Whatsapp Bildirimi

adibelli

Web Designer
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur A.
Cihazım
Mi9T PRO 128GB
Meslek
Web Designer
Konular
35
Merhabalar arkadaşlar,

MiBand 2 kullanıyorum ve bildirimlere erişimi açtım rahat görebilme açısından lakin bu whatsapp mesaj gelmediği halde bazen yoklama yaparken bileklik yakalıyor ve bildirim varmış gibi uyarı veriyor artık canımı sıkmaya başladı.Bir yolu var mı bunun ?

tanertuna2687

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
taner
Cihazım
Poco f5 pro
Meslek
Yönetici
Konular
28
yoklama kelimesinden kastınızı kontrol etmek olarak algıladım. WP üzerinden bildirimler düzenli olarak geliyor mu? Telefondan bildirimleri kısıtlanmış olabilir misiniz? Öncelikle ayarlar/yüklü uygulama/whatsapp/bildirimler kısmını kontol eder misiniz?

adibelli

Web Designer
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur A.
Cihazım
Mi9T PRO 128GB
Meslek
Web Designer
Konular
35
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yoklama kelimesinden kastınızı kontrol etmek olarak algıladım. WP üzerinden bildirimler düzenli olarak geliyor mu? Telefondan bildirimleri kısıtlanmış olabilir misiniz? Öncelikle ayarlar/yüklü uygulama/whatsapp/bildirimler kısmını kontol eder misiniz?

Hocam eksik bildirim sorunu yok,fazla bildirim atıyor problem o :D
Arada bir whatsapp bildirimi geliyor dediğiniz gibi mesajlar kontrol ediliyor tarzında bir bildirim 0,5 saniye falan durup kayboluyor zaten.Mi Band'da bunu yakalayıp bana titreşim atıyor.

tanertuna2687

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
taner
Cihazım
Poco f5 pro
Meslek
Yönetici
Konular
28
Hocam eksik bildirim sorunu yok,fazla bildirim atıyor problem o :D
Arada bir whatsapp bildirimi geliyor dediğiniz gibi mesajlar kontrol ediliyor tarzında bir bildirim 0,5 saniye falan durup kayboluyor zaten.Mi Band'da bunu yakalayıp bana titreşim atıyor.
hocam malesef WP baştan kurulum yapman haricinde başka bi ihtimal gelmiyor ne yazık ki

byAndroid

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Mi 5x
Konular
17
Bahsettiğiniz şey sanırım , whatsapp bağlantıyı arada kontrol ediyor diye bildirim ekranına düşüp sonra kayboluyor. Onun için çözüm yok sanırım. Bileklik kullananlar daha iyi bilirler.

adibelli

Web Designer
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur A.
Cihazım
Mi9T PRO 128GB
Meslek
Web Designer
Konular
35
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kendi problemimi yine kendim çözdüm,olur da aynı sıkıntıyı yaşayan arkadaşlar olursa ;

Whatsapp'ın bildirimler kısmına girip detaylarda bulunun Kritik Uygulama Hataları'na tıklayıp bildirimleri kapatıyoruz.
Aynı yerden diğer bildirimleri'de kapatıyoruz sorun çözülüyor.

Üst Alt