D
Deleted member 42368
Guest
Gerek kalmadığı için silindi.
Moderatör tarafında düzenlendi:
Volte 4g üzerinden görüşme sağlıyor zaten 4g nin yetersiz olduğu yerde yine düşecektir zaten ki karşıda ki cihazda volte açık değilse volte kullandırmıyor yine normal şebeke üzerinden konuşuyorsunuz sizde volte açık olsa dahi. Voltenin sadece hd ses kalite özelliği var dediğiniz problemi bununla çözemezsinizKesin şekilde işe yarar değil mi hocam? Bunu da sırf voLTE ile bağlanıp gsm görüşmeleri sırasında hat düşmesinden kurtulmak için yapıcam çünkü
Önceden de konuştuk bu konuda yapılabilecek birşey yok maalesefArkadaşa bağladım, onda 4,5G çekiyor ve sinyali mükemmel. Benim telefonda bu sorunu çözmem lazım..
Global band desteklerse alın tabi yoksa hiç bir anlam ifade etmez sizin için telefonu da 3g de kullanın genel olarak problem yaşamazsınız büyük bi dosya fela iindireceğiniz zaman 4g ye alinCihazdan fazlasıyla memnunum işte, o yüzden de iade talep edesim felan da yok belki ilerde sinyal ağı güçlenir, bizimki de sinyal desteği sağlar? Ya da mi7 çıksın, üstüne ekleyip onu alırım bilemiyorum 3G ile kullanıyorum suanlık, memnunuz.