Yardım Gerek kalmadığı için silindi.

• Konbuyu başlatan Deleted member 42368
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 4
  • Görüntüleme 1K
D

Deleted member 42368

Guest
Gerek kalmadığı için silindi.

Moderatör tarafında düzenlendi:

bayon

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi MİX/ Mi4
Meslek
Kabin Memuru
Konular
31
Telefonunuz da Türkcell volte kullanılıyor bunu yalnızca şöyle açabilirsiniz ; hattınızı volte destekleyen bir telefona takıp o telefon üzerinde volteyi etkinleştirip sonra kendi telefonunuzda kullanabilrisiniz.

Oyla:

bayon

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi MİX/ Mi4
Meslek
Kabin Memuru
Konular
31
Kesin şekilde işe yarar değil mi hocam? Bunu da sırf voLTE ile bağlanıp gsm görüşmeleri sırasında hat düşmesinden kurtulmak için yapıcam çünkü
Volte 4g üzerinden görüşme sağlıyor zaten 4g nin yetersiz olduğu yerde yine düşecektir zaten ki karşıda ki cihazda volte açık değilse volte kullandırmıyor yine normal şebeke üzerinden konuşuyorsunuz sizde volte açık olsa dahi. Voltenin sadece hd ses kalite özelliği var dediğiniz problemi bununla çözemezsiniz

Oyla:

bayon

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi MİX/ Mi4
Meslek
Kabin Memuru
Konular
31
Oyla:

bayon

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi MİX/ Mi4
Meslek
Kabin Memuru
Konular
31
Cihazdan fazlasıyla memnunum işte, o yüzden de iade talep edesim felan da yok belki ilerde sinyal ağı güçlenir, bizimki de sinyal desteği sağlar? Ya da mi7 çıksın, üstüne ekleyip onu alırım bilemiyorum :) 3G ile kullanıyorum suanlık, memnunuz.
Global band desteklerse alın tabi yoksa hiç bir anlam ifade etmez sizin için :) telefonu da 3g de kullanın genel olarak problem yaşamazsınız büyük bi dosya fela iindireceğiniz zaman 4g ye alin

Oyla:
Üst Alt