Sohbet Gercekten güzel bir forum hepinize teşekkür ederim

Sinan0956

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sinan
Cihazım
Note 9 pro
Meslek
Pastacı
Konular
21
Xiaomi ye veda ediyorum artık birdaha zor gecerim hepiniz cok iyi insanlarınız teşekkür ederim hepinize Allah'a emanet olun hakkınızı helal edin artık Asus rog 3 ile devam edeceğim gercekten telefon mükemmeli de ötesi bu arada yn~~flower~~

muhammed540

...
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Xiaomi ye veda ediyorum artık birdaha zor gecerim hepiniz cok iyi insanlarınız teşekkür ederim hepinize Allah'a emanet olun hakkınızı helal edin artık Asus rog 3 ile devam edeceğim gercekten telefon mükemmeli de ötesi bu arada yn~~flower~~
Yeni telefonunuz hayırlı olsun. Kendinize iyi bakınhi~~

bitexx

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
TuGi
Cihazım
Poco X3
Meslek
CNC tekniker
Konular
9
Bana göre tüm telefon forumları arasında en iyi forum kendim Xiaomi kullanıcısı olarak söylemiyorum imkanım olsa zaten bende xiaomiden devam etmezdim çünkü son zamanlarda gidişatını pek beğenmiyorum ilerde bir gün yeni bir telefon alırsam ve bu da Xiaomi olmaz ise yine forumda kalarak bunca senelik Xiaomi tecrübesiyle elimden geldiğince sorun yaşayan arkadaşlara yardımcı olmak için forumda kalırım gerçekten buradaki çözüm bolluğu başka bir hiçbir telefon forumunda yoktur bence sizde ne kadar başka bir telefona geçmiş olsanizda ki Asus Rog gerçekten efsane bir cihaz yinede ara sıra foruma göz atın yardımcı olabileceğiniz konular illaki olur bilgi paylaşınca güzeldir :)

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sinan0956

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sinan
Cihazım
Note 9 pro
Meslek
Pastacı
Konular
21
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arada ugruyorum tabi bakıyorum neler olmuş bitmiş diye harika bir forum gercekten vazgecilemez birşey birkere bulaşman yeterli :D:D

Üst Alt