Yardım GENPA Yetkili Servis

mstfksap

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
mustı
Cihazım
s3
Konular
15
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global beta v9.3.7
Telefon Modeli
Redmi 6
Bootloader Kilidi
Kapalı
Genpa ya garanti kapsamında telefon veren var mı?
Sonucu nasıl oldu?

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
Genpa garantisi ile alınan cihazları Genpa ya hiç kabul etmedi ya da kabul edip işlem yapmadan Evo'ya gönderdi. Evo'ya giden cihazlar da kullanıcı hatası denilerek garanti dışı bırakıldı ve normalin 3-4 katı fiyat verildi. Yaptırmayıp geri isteyince tertemiz gönderilen telefonlarda ekran çizilmesi, kasa soyulması, batarya vb. başka sorunlar da eklendi. Sonuç olarak mevcut sorun+yeni çıkan sorun+cihazın garanti dışı kalması neredeyse bir telefon parasına daha mal olur ve THH başvurusu yapmanız gerekir.

Eğer amacınız sorunun çözülmesi ise güvenilir bir telefoncuya götürün çok daha sağlam olacaktır. 4-5 ay sonra para iadesi almak istiyorsanız genpaya gönderip THH başvurunuzu hazırlayın.

Oyla:

mstfksap

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
mustı
Cihazım
s3
Konular
15
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Genpa garantisi ile alınan cihazları Genpa ya hiç kabul etmedi ya da kabul edip işlem yapmadan Evo'ya gönderdi. Evo'ya giden cihazlar da kullanıcı hatası denilerek garanti dışı bırakıldı ve normalin 3-4 katı fiyat verildi. Yaptırmayıp geri isteyince tertemiz gönderilen telefonlarda ekran çizilmesi, kasa soyulması, batarya vb. başka sorunlar da eklendi. Sonuç olarak mevcut sorun+yeni çıkan sorun+cihazın garanti dışı kalması neredeyse bir telefon parasına daha mal olur ve THH başvurusu yapmanız gerekir.

Eğer amacınız sorunun çözülmesi ise güvenilir bir telefoncuya götürün çok daha sağlam olacaktır. 4-5 ay sonra para iadesi almak istiyorsanız genpaya gönderip THH başvurunuzu hazırlayın.
Gönderipde daha fazla sorun ortaya çıkmasın yani.
Telefoncu da xiaomi cihazlardan uzak duruyor. Bir de redmi 6 xiaominin bilindik bir modeli değil. Ne yapmalıyım?
Bu arada telefonun sorunu; Hangi kulaklığı takarsam takayım sağ tarafından cızırtı geliyor. Telefonun içinden sallana bir parça var rahatsız edici ses çıkarıyor.

Redmi 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

suleymanyalcin

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
süleyman
Cihazım
POCO F2 PRO
Meslek
SMMM
Konular
33
Bence hiç uğraşmayın garanti ile. Sizin yerinizde olsan alırım bi bluetood kulaklık bakarım keyfime.

Oyla:

mstfksap

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
mustı
Cihazım
s3
Konular
15
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bence hiç uğraşmayın garanti ile. Sizin yerinizde olsan alırım bi bluetood kulaklık bakarım keyfime.
Dediğin gibi yapıcam artık eyvallah. Peki bu içinden çıkan ses için telefonun kapağını ben mi açsam

Oyla:

suleymanyalcin

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
süleyman
Cihazım
POCO F2 PRO
Meslek
SMMM
Konular
33
Sizin açmanızi tavsiye etmem tecrübeniz yoksa.
Dediğin gibi yapıcam artık eyvallah. Peki bu içinden çıkan ses için telefonun kapağını ben mi açsam

MI 8 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Odoganfcb

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Redmi note 4
Meslek
Öğrenci:D
Konular
81

Özel mesaj kutunuza bakar mısınız rica etsem? :)

Oyla:
Üst Alt