Yardım genpa kadikoy iyi midir?

freegunnaysl

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
cem
Cihazım
redmi note 9
Konular
4
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
miui 12.5.4
Telefon Modeli
redmi note 9
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Telefonumu ekranin sag alt kosesinde ve ortasindaki isik patlamasi ve batarya degisimi icin Genpaya goturmeyi dusunuyorum. Daha onceden Genpaya cihaz gonderen var mi? İyi midir?

Farox

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Farox
Cihazım
Ka-Fa 1500
Konular
4
Ekranı yapacaklar ancak bataryayı değişime sokmayacaklar daha önce 2 defa başıma geldi batarya şişmedikçe değişim olmuyormuş artık Xiaomi de söyleyen bizzat GENPA yetkili teknisyen servis süresi ortalama 1 gün ertesi gün veriyorlar arabayla gidersen karşıda İSPARK var oraya birak yola kenarında polis ceza yazıyor

Selametle

Oyla:

freegunnaysl

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
cem
Cihazım
redmi note 9
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ekranı yapacaklar ancak bataryayı değişime sokmayacaklar daha önce 2 defa başıma geldi batarya şişmedikçe değişim olmuyormuş artık Xiaomi de söyleyen bizzat GENPA yetkili teknisyen servis süresi ortalama 1 gün ertesi gün veriyorlar arabayla gidersen karşıda İSPARK var oraya birak yola kenarında polis ceza yazıyor

Selametle
Cevabınız için çok teşekkür ederim. Aslında zamanında güncelleme sonrası batarya performansı çok düşmüştü ve müşteri hizmetleri telefonu gönderin, bataryayı değiştirelim demişti. Ama o sırada şehir dışındaydım ve telefonumu kargoya vermek istemedim. İyi günler.

Oyla:
Üst Alt