Yardım General mobil elite için miui v.7 güncelleme sorunu

pegasus33

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
gürolçetin
Cihazım
elite
Konular
1
General mobil elite yada gionee elife e7 için ikiside aynı telefon miui v7 yükledim xda dan indirdim romu gayet güzel gitti herşey yaklaşık 500 mb lik güncelleme geldi yaptım telefon kapandı açılırken dikine birsürü kalın ince renkli çizgi çıktı ve öyle kaldı.Bu sorunu bi çok kişi yaşamış bir şekilde çözmüşler ben çözemedim gnqc ile rom flaslayım dedim port hatası veriyor bir sürü driver yükledim olmadı shuame ile denedim unı2 gibi bişey olarak tanıdı rom indirdim ama onuda yüklemedi pcden telefonun içine girebiliyorum tüm dosyaları silsemmi onada çesaret edemedim yardımcı olabilecek varmı acaba

enessevgi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enes
Cihazım
Mi8
Konular
24
General mobil elite yada gionee elife e7 için ikiside aynı telefon miui v7 yükledim xda dan indirdim romu gayet güzel gitti herşey yaklaşık 500 mb lik güncelleme geldi yaptım telefon kapandı açılırken dikine birsürü kalın ince renkli çizgi çıktı ve öyle kaldı.Bu sorunu bi çok kişi yaşamış bir şekilde çözmüşler ben çözemedim gnqc ile rom flaslayım dedim port hatası veriyor bir sürü driver yükledim olmadı shuame ile denedim unı2 gibi bişey olarak tanıdı rom indirdim ama onuda yüklemedi pcden telefonun içine girebiliyorum tüm dosyaları silsemmi onada çesaret edemedim yardımcı olabilecek varmı acaba
iyi aksamlar rom indirdiğiniz link i verebilir misiniz romda turkce dil destegi varmıdır acaba

Oyla:

pegasus33

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
gürolçetin
Cihazım
elite
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
türkçe dil desteği var ama tavsiye etmem benim telefon yalan oldu rom yüzünden yapamadık hala ama istersen linkini bulurum bi yerden

Oyla:

azadalihuseyin2830

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
azad
Cihazım
mi2
Konular
7
Soyle deneyin schumada deneyin fasboot rom olarak yüklenir ben htc m7 fasbootdan yuklemistim

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

pegasus33

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
gürolçetin
Cihazım
elite
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
shumada rom indiriyor fakat yüklemyor hata veriyor çince olunca anlamıyorum ancak hatanın içinde sd card geçiyor

Oyla:
Üst Alt