Sohbet Genel Olarak Açıklama - Beni Seven veya Sevmeyen - Destekleyen Desteklemeyen Herkes İzlesin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KURTOGLU-

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zekeriya
Cihazım
Note 9 Pro
Meslek
Tekniker
Konular
42
Herkese merhabalar, buraya kavga veya münakaşa ortamı yaratmak için konu açmak istemedim ve konunun tamamen yorumlara kapatılmasını istiyorum yöneticilerden.
Uzun uzadıya saçma bir yazı yazmak istemedim. Bazı sorunlar gördüm, bazı sorunlar yaşadım ve bunları dile getirdim. Genel olarak bir açıklama yapmak istedim sadece.
Entrika yaratmak veya ilgi çekmek değil amacım. Lütfen tuhaf düşüncelere kapılmayın ve beni yine yanlış anlamayın. Lütfen konu yorumlara kapatılsın ve video yer alsın sadece.

Moderatör tarafında düzenlendi:

pense34

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Levent
Cihazım
Mı Note 10 Lite
Konular
10
Herkese merhabalar, buraya kavga veya münakaşa ortamı yaratmak için konu açmak istemedim ve konunun tamamen yorumlara kapatılmasını istiyorum yöneticilerden.
Uzun uzadıya saçma bir yazı yazmak istemedim. Bazı sorunlar gördüm, bazı sorunlar yaşadım ve bunları dile getirdim. Genel olarak bir açıklama yapmak istedim sadece.
Entrika yaratmak veya ilgi çekmek değil amacım. Lütfen tuhaf düşüncelere kapılmayın ve beni yine yanlış anlamayın. Lütfen konu yorumlara kapatılsın ve video yer alsın sadece.
Öncelikle hocam siz neyden bahsediyorsunuz ne anlatıyorsunuz onu çözemedim ben. Onu geçtim büyük küçük erkek kız herkese hitap eden bir video çekiyorsunuz ve t***ak geçiyor kelimesini çok kullanıyorsunuz, bu hitap hoş değil. İkinci söyleyeceğim şey imzanızdaki cümleyi lütfen değiştirin hiç hoş değil. Cahil insan başka bilgisiz insan başkadır. Ya cümleyi değiştirin ya da cahil kelimesini oradan siler misiniz?

Moderatör tarafında düzenlendi:

KURTOGLU-

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zekeriya
Cihazım
Note 9 Pro
Meslek
Tekniker
Konular
42
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Öncelikle hocam siz neyden bahsediyorsunuz ne anlatıyorsunuz onu çözemedim ben. Onu geçtim büyük küçük erkek kız herkese hitap eden bir video çekiyorsunuz ve t***ak geçiyor kelimesini çok kullanıyorsunuz, bu hitap hoş değil. İkinci söyleyeceğim şey imzanızdaki cümleyi lütfen değiştirin hiç hoş değil. Cahil insan başka bilgisiz insan başkadır. Ya cümleyi değiştirin ya da cahil kelimesini oradan siler misiniz?
Konunun bu yüzden yorumlara kapatılmasını rica etmiştim zaten. Keza anlamak isteyen anlar. Çok basit şeyler anlattım. O kelime hoşunuza gitmemiş olabilir fakat hakaret veya küfür içerikli bir video olsaydı çoktan silinirdi. Boş yere münakaşa ortamı yaratmayınız, algı politikası yapmayınız, konuyu farklı yerlere çekmeyiniz. Ayrıca imza kısmı sizleri maalesef ilgilendirmiyor. Sırf sizler istiyorsunuz diye değişmeyeceğim. Bu yazı sizleri neden rahatsız ediyorsa etmeye devam etsin. İlgilenmiyorum. İyi forumlar dilerim.

Son düzenleme:

hautbois

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hautbois
Cihazım
Xperia z3
Konular
1
Konunun bu yüzden yorumlara kapatılmasını rica etmiştim zaten. Keza anlamak isteyen anlar. Çok basit şeyler anlattım. O kelime hoşunuza gitmemiş olabilir fakat hakaret veya küfür içerikli bir video olsaydı çoktan silinirdi. Boş yere münakaşa ortamı yaratmayınız, algı politikası yapmayınız, konuyu farklı yerlere çekmeyiniz. Ayrıca imza kısmı sizleri maalesef ilgilendirmiyor. Sırf sizler istiyorsunuz diye değişmeyeceğim. Bu yazı sizleri neden rahatsız ediyorsa etmeye devam etsin. İlgilenmiyorum. İyi forumlar dilerim.
Size kim ne demiş ne yapmış bilmiyorum ama üslubunuz biraz sert. Bende bir ara düzenlediğiniz romlara bir özellik (akıllı ağ modu) ekler misiniz diye sormuştum, nerdeyse aptal muamelesi yaptınız. Bu devirde 2g kullanan mı kaldı, 2g çok yavaş, gelişmelere ayak uydurmak lazım, millet 5g ye geçiyor siz 2g soruyorsunuz, operatör değiştirin diye birde akıl vermiştiniz. Sanki ben operatör değiştirmeyi bilmiyormuşum gibi, 2g nin yavaş olduğunu bilmiyormuşum gibi. Arama esnasında 2g ye otomatik geçiş yapıyor telefon görüşmesi kopmuyor diyorum sizde bana 2g kullanan mı kaldı 2g çok yavaş diyorsunuz. Ben internete bağlanayım demiyorum ki 2g modunda. Halbuki bir geliştirici olarak bunu bilmemeniz çok garip geldi bana. Kısa zaman sonrada greeshan romu tekrar düzenlediniz ve bu özellik orda var. Bu romda olan özelliği ekleyebilir misiniz demiştim sadece. Ama sizin bu çok bilmiş tavrınız, insanlara cahil muamelesi yapma hevesiniz, sadece sizin araştırmanız bizlerin araştırmadan pat diye sorduğumuzu iddia edişiniz insanlara itici geliyor. Romlardaki eksiklikleri giderirken kendinizdeki eksiklikleri de giderirseniz daha başarılı olursunuz hayatta.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca yaşınız doğru ise 26 görünüyor. Ben androidi 1.6 sürümünden itibaren kullanıyorum. Siz o yıllarda 14 yaşındaydınız (2009 senesi) galiba. Onlarca cihaz kullandım ve birbirinden farklı romlar yükledim cihazlara. Onlarca da geliştirici ile dialog kurdum. Sıfırdan rom üreten insanlarda bile böylesine bir üsluba şahit olmadım.

Son düzenleme:

KURTOGLU-

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zekeriya
Cihazım
Note 9 Pro
Meslek
Tekniker
Konular
42
Size kim ne demiş ne yapmış bilmiyorum ama üslubunuz biraz sert. Bende bir ara düzenlediğiniz romlara bir özellik (akıllı ağ modu) ekler misiniz diye sormuştum, nerdeyse aptal muamelesi yaptınız. Bu devirde 2g kullanan mı kaldı, 2g çok yavaş, gelişmelere ayak uydurmak lazım, millet 5g ye geçiyor siz 2g soruyorsunuz, operatör değiştirin diye birde akıl vermiştiniz. Sanki ben operatör değiştirmeyi bilmiyormuşum gibi, 2g nin yavaş olduğunu bilmiyormuşum gibi. Arama esnasında 2g ye otomatik geçiş yapıyor telefon görüşmesi kopmuyor diyorum sizde bana 2g kullanan mı kaldı 2g çok yavaş diyorsunuz. Ben internete bağlanayım demiyorum ki 2g modunda. Halbuki bir geliştirici olarak bunu bilmemeniz çok garip geldi bana. Kısa zaman sonrada greeshan romu tekrar düzenlediniz ve bu özellik orda var. Bu romda olan özelliği ekleyebilir misiniz demiştim sadece. Ama sizin bu çok bilmiş tavrınız, insanlara cahil muamelesi yapma hevesiniz, sadece sizin araştırmanız bizlerin araştırmadan pat diye sorduğumuzu iddia edişiniz insanlara itici geliyor. Romlardaki eksiklikleri giderirken kendinizdeki eksiklikleri de giderirseniz daha başarılı olursunuz hayatta.

Ayrıca yaşınız doğru ise 26 görünüyor. Ben androidi 1.6 sürümünden itibaren kullanıyorum. Siz o yıllarda 14 yaşındaydınız (2009 senesi) galiba. Onlarca cihaz kullandım ve birbirinden farklı romlar yükledim cihazlara. Onlarca da geliştirici ile dialog kurdum. Sıfırdan rom üreten insanlarda bile böylesine bir üsluba şahit olmadım.
Şuan bana önerdiğiniz şeyi bende sizlere öneriyorum. Öncelikle saygılı olmayı öğretmek yerine sizler öğrenin. Alınganlık yapıp yalan yanlış şeyler yazıyorsunuz. Yalan beyanlarda bulunuyorsunuz. Sizlere yazdığım mesajlar ve sonrasında aradan zamanda geçse bile benden istemiş olduğunuz özelliğin Pulse romunda yer almasa bile çalıştığına dair geri dönüş yaptım.
Bakmak isteyen kişiler için konu linkini bırakıyorum. Yorumlarım ve cevaplarım konu içerisinde saatli ve tarihli şekilde yer almaktadır. Aptal muamelesi mi yapmışım yoksa gayet kibar şekilde açıklamalar mı yapmışım. Buyrun okuyun. :) (Sayfa iki den itibaren beyefendinin yorumları ve benim kendisine verdiğim cevaplar yer almaktadır.)

Diğer meseleye gelirşek yine aynı konu üzerinden sizlere cevap vermiştim. Ben geliştirici değilim. Çünkü o kadar bilgiye sahip değilim. Hali hazırda var olan romlar üzerinde eklemeler ve değişiklikler yaparak tekrardan paylaşıyorum. Sıfırdan rom yapmıyorum veya mükemmel romlar tasarlamıyorum. Elimden geldiğince ve bilgim yettiğince işler yapıyorum. Bunu her videomda ve her konumda altınız çizerek söylüyorum. İnsanların beklentisi yüksek olabilir ama ben daha kendimi yeterince bilgili birisi olarak görmüyorum. Eksikliklerim ve hatalarım illaki olacak. Sert birisi olabilirim, sert bir imajım olabilir fakat ben hiç kimseyi aşağılamam ve küçümsemem. Cahil kelimesinin de kelime anlamının ne olduğunu bilip öyle yazın lütfen, keza ben cahil derken neyi kastettiğimi video içerisinde beyan ettim. Ne tür cahil insanları sevmediğimi de beyan ettim.
İyi geceler, iyi forumlar dilerim. :)

Son düzenleme:

knkahun

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
emrh
Cihazım
redmi note 7
Konular
21
Kardeşler amacınız ne sizin. Burası bilgi paylasim formu. Burada biseyler paylaşılıyor. Kurtoğlu kardeş sen rom yapana kadar hiç sorun yoktu. Demek ki yaptığını beğenmiyorlar sende yapmazsın olur biter. Paylaşılan şeyi isteyen indirip kuruyor yorumunu yapıyor burada çoluk çocukda var herşeye takilirsak işimiz zor.

KURTOGLU-

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zekeriya
Cihazım
Note 9 Pro
Meslek
Tekniker
Konular
42
Kardeşler amacınız ne sizin. Burası bilgi paylasim formu. Burada biseyler paylaşılıyor. Kurtoğlu kardeş sen rom yapana kadar hiç sorun yoktu. Demek ki yaptığını beğenmiyorlar sende yapmazsın olur biter. Paylaşılan şeyi isteyen indirip kuruyor yorumunu yapıyor burada çoluk çocukda var herşeye takilirsak işimiz zor.
münakaşa ortamı oluşmaması adına yorumlara kapalı olsun istemiştim, zaten. Ama yalan yanlış şeyler yazılıyor ve algı politikası falan yapılıyor. İlk yorum ayrı tuhaf ikincisi yalan beyanlarla dolu. Hayretle okuyorum yorumları. Benlik problem yok. Ben kendimi gayet net ifade ettim. :)

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Video bağlantısı küfür içermesi nedeniyle kaldırılmıştır.

• 2.2. Üslup : Kullanılan dilin saldırgan öğeler içermemesi ve üyelerin birbirlerine “siz” diyerek hitap etmesi esastır. Sizin için sorun olmayacak herhangi bir kelimenin, bir başkası için kırıcı olabileceğini düşünerek yazın. Sinirlerinize hâkim olamayacaksanız yazmayınız. Bir başka üyeye veya gruba hakaret/küfür edilmesi kabul edilebilir bir davranış değildir.

• 2.3. Genel Ahlak Kuralları : Sitemizde her hangi bir yaş sınırı bulunmamaktadır. Üyelerimiz arasında yaş olarak küçüklerin de bulunduğunu göz önünde bulundurarak yazın.

İkinci olarak ilk mesaj forum kurallarımıza aykırı olması nedeniyle düzenlenmiştir.

• 3.6. Konularda ve mesajlarınızda ideal dışı font boyutuna sahip karakterler kullanmak, tamamı kalın, italik, altı çizili mesajlar yazmak yasaktır.

Son olarak da

• 2.4. Kişisel Saldırılar, Dini, Politik, Sportif ve/veya Irksal Tartışmalar : Her ne kadar özgür bir ortamda paylaşım yapmak için var olsak da; forumumuz özel olarak android cihazlar hakkında konuşulması için vardır ve mobil cihazlar dışındaki sohbetlerin tartışmaya dönüşmesine izin verilmeyecektir.

KURTOGLU- açmış olduğunuz hemen her konuda bir tartışma var ve forum genelinde tartışma genel olarak sadece sizin konularınızda çıkıyor... Bu durumda sorunun diğer üyelerimizle değil sizinle ilgili olduğu kanısı oluşturuyor. Videonuzda da ifade ettiğiniz gibi galiba kendinizi ifade ederken sıkıntı yaşıyorsunuz.

Forum kurallarımız iyi niyetinize olan güvenimiz nedeniyle yeterince esnetildi. (Sadece bu konuda bile 4 farklı forum kuralı ihlali yapmışsınız) Lütfen bundan sonraki mesajlarınızda forum kurallarımıza, seçtiğiniz kelimelere ve üslubunuza daha fazla özen gösteriniz..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt